2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد از پنج شش ساعت

11841 بازدید | 46 پست

سلام دوستان من باید هشتم این ماه پری میشدم اما تا الان نشدم دو بار ازمایش دادم یکی پنج روز بعد از موعد پری و دیگری 7 روز اما منفی بود دیشب خیلی اتفاقی یه بی بی چک گذاشتم که منفی شد اما صبح که همون بی بی چک رو کنترل کردم دیدم یه خط خیلی کمرنگ دیگه نمایان شده الان رفتم ازمایش تیتر بتا دادم جوابش ساعت پنج اماده میشه اما خیلی نگرانم چون یک بچه ی یکساله دارم و دیگه بچه نمیخوام😭

بنظرتون من باردارم?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد. اگر بچه شیر میدی این تاخیرها پیش میاد

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اخه بعد چند ساعت میگن قبول نیست 

مال من تا چندروزپشت سرهم میزدم همه حدودا بعد4تا5ساعت یه خط خییییلی کمرنگ میافتاد 

وقتی هم از بتا دادم 51بود که گفت چندروز دیگه بایدتکرار کنی ولی من نرفتم وباردار هم بودم الان بچه ام 20روزشه♥♥♥♥

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
مال من تا چندروزپشت سرهم میزدم همه حدودا بعد4تا5ساعت یه خط خییییلی کمرنگ میافتاد  وقتی هم از ب ...

وای عزیزمممممم خدا حفظش کنه 

منم بعد چند ساعت خط افتاد اونم کمرنگ 

شنیدم بعد چن ساعت کاذبه نمیدونم 

دوباره کی تست بزنم بنظرت؟ 

خودم میگم ی هفته بعد بزنم