2777
2789
عنوان

سووووسک گمشده 😔

1580 بازدید | 202 پست

بچه ها من خیلی از سوسک میترسم. خیلیااا. بعد حالا امشب منو مامانم خونه تنهاییم دو تا سوسک از صبح تا الان دیدیم. یکی تو حموم یکی تو آشپزخونه. مامانم روش پیف پاف زد ولی فرار کرد. الان از ترس نشستم رو تخت حتی سحریمم رو مبل خوردم. جرات ندارم برم سرویس بهداشتی مسواک بزنم. فردام یه کلی کار دارم میخوام برم حمام. چیکااار کنم خدااا😢😢😔😔

عزیزم نترس

سوسک از مبل هم میتونه بره بالا....به راحتی..اخه پاهاش چسبناک و زبره

تازه این سوسکا خیلیم تو این فصل تخم میریزن....

راستی میدونستی سوسکا از تو فاضلاب میان بیرون و چقد کثیفن؟

شب بخیر😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نترس سوسک از مبل هم میتونه بره بالا....به راحتی..اخه پاهاش چسبناک و زبره تازه این سوسکا خیلی ...

داغونش کردی بنده خدارو😨😨😨😨

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
عزیزم نترس سوسک از مبل هم میتونه بره بالا....به راحتی..اخه پاهاش چسبناک و زبره تازه این سوسکا خیلی ...

واییییی, 😂😂😂😂😂😂😂😂

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

پلید 😑😂😂😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

چه حس بديه سوسك تو خونه گم شه،، اما اگه سوسك كش بهش زديد ديگه نگراني نداره،ميره يه گوشه كنار واسه خودش ميميره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

شجاع باش

دیروز بعد از چندسال تو خونه سوسک دیدم...مرد خونه که رفته بود رو مبل جیغ میزد

منم با دمپایی دنبال سوسکه بودم...تا میخواستم بزنمش چند تا جیغ میزدم یکی میزدمش

باز فرار میکرد پیداش میکردم باز چند تا جیغ میزدم با دمپایی یکی میزدمش🤣🤣🤣🤣

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

مگه از تو بزرگتره ک میترسی نمیخورتت نترس😂با دمپایی ب حسابش برس

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗