2777
2789
عنوان

سووووسک گمشده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 202 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز جالب براتون تعریف کنم

خونه پدر بزرگم بودم یه سوسک بزرگترین سایزی ک تاحالا دیده بودم رو فرش بود جییییغ زدم گفتم سسسسووووسسسک

پدر بزرگ جان اومد با دست سوسکو گرفت اوردش جلو صورتم گفت اینو میگی؟

گفتم نه پدرجان اونو.میگم ببرش اونور رفت تو حلقم😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
من یه بار سوسک بالدار رو صورتم بود خواب بودم بعد با دستم کشتمش تا چند وقت دستم بوی سوسک میداد😷😷

😳😭😭😭

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

من یه بار وسط پارک سوسک اومد روی من نزدیک بود بره توی بدنم منم دکمه های مانتوم را باز کردم و بلند بلند شوهرمو صدا میزدم اصلا دست خودم نبود

مردمم با تعجب نگام میکردن بعدش انقدر خجالت کشیدم😂😂😂

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
عجيبه برام مرد از سوسك بترسه

وحشتناک میترسیدااا

سوسکه رفته بود زیر کمد بهش میگفتم بیا از اینور نگاه کن در نره

اصلا از مبل پایین نمیومد😂😂😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
پروتئین دارن 😶

والله همش شیرجه میزنن تو ظرف غذا😒تازه یه مشکل دگ ک اتاق یدونه مگس هست منتظره صب شه بیاد دم گوشم وز وز کنه😥😥😥😥عی خداا

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗

یه بارم کنار خواهرشوهرجوننننن نشسته بودم سوسک دیدم درحین ترسیدن دست خواهرشوهرمو یه چنگ زدم که خون پاچید😂😂😂

اولین بار بود از دیدن سوسک خوشحال شدم...دلم میخواست برم به سوسکه دست بدم بگم

Nice to meet you😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک