2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

عزیزم نمیخوام بیشتر ناراحتت کنم ولی خودت اشاره کردی که مادرتون حرفاشونو با جملات بد بیان میکنه شاید به این دلیل عروساتون ازش ناراحتن و کمک حالش نمیخوان باشن شاید حرفایی ناخواسته زده شده که برادراتون هم از خانماشون حمایت میکنن

داداشام خیلی تعصبین بزرگه میترسم چیزی بگم دلخوری پیش بیاد

بابا یبار ز بزن قشنگ پشت تلفن گریه کن بگو من دورم دلم پیش مامانه زنت ک کمک حالش نیس شماها برید سر بزنید بهش کاری داره براش انجام بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین توقعی رو ک از عروس هاتون دارید از برادرهاتون داشته باشید برادرهاتون موظفن ب مادرتون کمک کنن و ...

اره دیگه منم مشکلم اینه ک بعصیا چطور میتونن رو شوهرشون تاثیر بذارن داداشای من از اونا بودن ک واقعااا وابسته خانواده شون بودن نمیدونم چشون شده الان

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
بابا یبار ز بزن قشنگ پشت تلفن گریه کن بگو من دورم دلم پیش مامانه زنت ک کمک حالش نیس شماها برید سر بز ...

اره امشب تو همین فکر بودم،همش تو خونه ناراحتم میترسم شوهرمم ازم خسته بشه

ساده نیس خیلیه..... میفهمم خوب....

میشه ی کم بهم دلداری بدید میشه ی کم برام دعا کنید مشکلاتم خیلی زیاده نمیتونم بگم 

اره امشب تو همین فکر بودم،همش تو خونه ناراحتم میترسم شوهرمم ازم خسته بشه

بعد با داداشات صمیمی شو اونام ز نزدن شمادهر از گاهی ز بزن مستقیم نگو جملاتتو بگو بابا ب مامان میگم ساده نباش عروس تو دستت بچرخون شما هم ب خانماتون بگید ک از مامان دلخور نشن اون دلش صافه 

میشه ی کم بهم دلداری بدید میشه ی کم برام دعا کنید مشکلاتم خیلی زیاده نمیتونم بگم 

دعات میکنم عزیزم

حالتم میفهممخدابزرگه غصه نخور همچی درس میشه

بسپار دس خدا

بهش توکل کن

مطمئن باش دلگرمت میکنه

مطمئن

عزیزم نمیخوام بیشتر ناراحتت کنم ولی خودت اشاره کردی که مادرتون حرفاشونو با جملات بد بیان میکنه شاید ...

ن بخدا اصلاااا اینطوری نیس .مانانم هیچیییی نمیگه بهشون یعنی من همش میگم مامان نگیااا نذار تو روت وایسن ،کلا خصوصیت مامانمو گفتم مثلاتو برخورد بامنم اونطوریه ولی لخدا دل مهربونی داره همه چیززز براشون میخره بچه نگه میداره اما دستش نمک نداره

دعات میکنم عزیزم حالتم میفهممخدابزرگه غصه نخور همچی درس میشه بسپار دس خدا بهش توکل کن مطمئن باش ...

میگم اگه داداشم بره شهر دیگه مامانم اینا تنها میمونن من چیکارکنم خدا

ن من اینو نمیگم بخدا مامانم اصلاااا انتظاری نداره اما درحدی باشه ک ی مهمون میاد بیان ی کمم کمک کنه د ...

ما خودمون میگیم بیا کمک ،راهی نداره اخه

اوایل تا میومد دست به یه چیز بزنه داداشم میگفت نه تو بیا بشین

مامانم هم بهش گفت من یه زن تنها چقدر جون دارم مگه؟دوست نداری زنت کار کنه؟پاشو بیا خودت سفره بنداز جمع کن،الان دیگه باهم یکم کمک میکنن

بازم نه در اون حد

خدایا شکرت هزاربار
من مقایسه همسرم با شوهر خواهر شوهرم در صورتی ک مهربونی و دلسوزی مامانه من کجا مادر شوهرم کجا  ...

منم همش شوهرمو با داداشم مقایسه میکنم شوهز من بداخلاقه تعصبیه رو خانوادش قهرمیکنه با قهراش تنبیه میکنه منو اما داداش کوچیکم از بس زنش بی ادبه ک داداشم هرچی بخواد انجام میده

ما خودمون میگیم بیا کمک ،راهی نداره اخه اوایل تا میومد دست به یه چیز بزنه داداشم میگفت نه تو بیا بش ...

وااای چ سخت