دلم از ابن گرفته ک مادرم خیلییی سادس خیلی مهربونه اما جملاتشو با لحن بد و جمله بندی بد بیان میکنه عروسامون ک ماشالله خیلی بی ادب و تنبلن ناراحت میشن،دلم از این گرفته ک عرئسامون اصلا ب مامانم کمک نمیکنن مگه چی میشه کمک حالش باشن من خودم حیلییی ب مادرشوهرم کمک میکنم میریم خونشون بخدا همه کار میکنم اگه تنبلی کنم شوهرم واقعاااا برخورد میکنه اما داداشام اصلا اینطوری نیستن خیلیییی زن ذلیلن،امشب خیلییی گریه کردم از اینکه شوهرم خیلی بد اخلاق شده خیلی برا خانواده ش دل میسوزونه با اینکه خانوادش ب من و شوهرم نیازی ندارن اما شوهرم خیلی بفکرشونه همش میگه جای دور نمیریم اما داداشام اصلا اینطوری نیستن نیاز پدرومادرمو میبینن و دوتاشون ک رفتن راه دور احریه ک امیدمون ب این بئد همش دم از رفتن میزنه .خودمم راه دورم چیکارکنم همش درحال مقایسم مادرشوهرم فقط ی دخترش راه دور بقیه بچه هاش پیششن مدام کمک حالشن شاید از نظر خیلیا مشکلاتم ساده باشه اما من و مامانم واقعا داغونیم
دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!