2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

262 بازدید | 34 پست

دلم از ابن گرفته ک مادرم خیلییی سادس خیلی مهربونه اما جملاتشو با لحن بد و جمله بندی بد بیان میکنه عروسامون ک ماشالله خیلی بی ادب و تنبلن ناراحت میشن،دلم از این گرفته ک عرئسامون اصلا ب مامانم کمک نمیکنن مگه چی میشه کمک حالش باشن من خودم حیلییی ب مادرشوهرم کمک میکنم میریم خونشون بخدا همه کار میکنم اگه تنبلی کنم شوهرم واقعاااا برخورد میکنه اما داداشام اصلا اینطوری نیستن خیلیییی زن ذلیلن،امشب خیلییی گریه کردم از اینکه شوهرم خیلی بد اخلاق شده خیلی برا خانواده ش دل میسوزونه با اینکه خانوادش ب من و شوهرم نیازی ندارن اما شوهرم خیلی بفکرشونه همش میگه جای دور نمیریم اما داداشام اصلا اینطوری نیستن نیاز پدرومادرمو میبینن و دوتاشون ک رفتن راه دور احریه ک امیدمون ب این بئد همش دم از رفتن میزنه .خودمم راه دورم چیکارکنم همش درحال مقایسم مادرشوهرم فقط ی دخترش راه دور بقیه بچه هاش پیششن مدام کمک حالشن شاید از نظر خیلیا مشکلاتم ساده باشه اما من و مامانم واقعا داغونیم

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی میفهمم چی میگی مادرخودم مریضه ولی خیرش به همه میرسه منم خیلی میرم گمکش ولی احساس میکنم کمه چون درگیر بچم هست تازه میرم کار میکنم شوهرم متلک میگه خواهر مجردت کار کنه بیچاره اون میرسرکار

عزیزم ما هم از مادرمون دوریم داداشم فقط نزدیکه

ولی مامانم میگه ازش انتظار ندارم،توهم اینجوری باش که راحت تره

نمیشه ادم از عروس انتظار داشته باشه بیاد کارای خونه مادر شوهر بکنه،ما خودمون میریم خونه تمیز میکنیم،مادرم به سختی خودش کاراشو میکنه عروسمون هم یه ظرف بشوره فقط

دیگه جارو نمیشه بیاد بزنه که

خدایا شکرت هزاربار
از کمک برادرهاتون استفاده کنید خووو‌

داداشام خیلی تعصبین بزرگه میترسم چیزی بگم دلخوری پیش بیاد

عزیزم ما هم از مادرمون دوریم داداشم فقط نزدیکه ولی مامانم میگه ازش انتظار ندارم،توهم اینجوری باش که ...

ن من اینو نمیگم بخدا مامانم اصلاااا انتظاری نداره اما درحدی باشه ک ی مهمون میاد بیان ی کمم کمک کنه درحد خیلی کم

چجوری خوب

همین توقعی رو ک از عروس هاتون دارید

از برادرهاتون داشته باشید

برادرهاتون موظفن ب مادرتون کمک کنن و هواشونو  داشته باشن

عروس اگر زحمتی کشید ؛ دسته گلش درد نکنه  و از فهم و شعورشه 

ولی اگر نکرد ؛ واقعا نمیشه توقع داشت

این برادر هاتونن ک باید کمک حال باشن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....