2777
2789
چند وقت اقدامید؟ناراحت نباش عزیزم خدا هواتو داره مطمئنم

۴ساله ازدواج کردم

تقریبا از اول جلوگیری نداشتیم ولی نشد بعد پیگیر شدم و اشتباهای دکترا روز بروز وضعو بدتر کرد

ولی خداروشکر خدا دکتری که بتونه کمکم کنه امسال سر راهم گذاشته.

ایمنی بدنم بیش از حد بالاست و هر موجود جدیدی توی بدنم رو از بین میبره و در کل اجازه نمیده چیز جدیدی بوجود بیاد

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ساله ازدواج کردم تقریبا از اول جلوگیری نداشتیم ولی نشد بعد پیگیر شدم و اشتباهای دکترا روز بروز وضع ...

اینو از چه طریقی متوجه شدن؟

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
من دو بار باردار شدم ولی بچه هام سقط شدند، الان دیگه نمی دونم واقعا چرا بچه می خواهم، برای دل خودم؟ ...

سلام دوست عزیز.برای دلیل سقط هات دکتر متخصص رفتی که بررسی بشی؟ 

چون وقتی سقط تکرار میشه یا رحم بافت اضافه داره یا مشکل ایمنی وانعقادی خون هست که باعث سقط میشه. تهران هستید؟

همسرم تنها انگیزه برای منه ازش خجالت میکشم موهاش داره سفید میشه و این داره منو عذاب میده لیاقت پدر ...

وای چه جالب من تا حالا این آیه رو نشنیده بودم، دستت درد نکنه، بسیار عالی 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
۴ساله ازدواج کردم تقریبا از اول جلوگیری نداشتیم ولی نشد بعد پیگیر شدم و اشتباهای دکترا روز بروز وضع ...

یه سوال بپرسم 

شما که ایمنیتون بالاست پلاکت خونتون هم بالا بود؟

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

شما تهرانيد؟؟

پيش كدوم دكتر ميريد

ببخشيد سوال ميكنم🙏🏻🌹

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اینو از چه طریقی متوجه شدن؟

آزمایش آنتی تی پی او بالای ۱۰۰۰ که تیروئیدم رو به شدت تخریب کرده

من بی بی چک هام مثبت میشد و فرداش پریود میشدم

خیلی اذیت شدم این چند وقت

احتمال داره حتی تیروئیدم رو عمل کنن و دربیارن

چون داره اذیتم میکنه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
سلام دوست عزیز.برای دلیل سقط هات دکتر متخصص رفتی که بررسی بشی؟  چون وقتی سقط تکرار میشه یا رحم ...

پیش فوق تخصص رفتم، هزار جور آزمایش دادم، رحم و تخمدانها سالمند، همسرم هم مشکلی ندارند، آزمایشهای انعقادیو ایمنی هم نرمال است، در بارداری دوم آمپول سلکسان و آسپرین هم مصرف کردم، نشد که نشد، دیگه بریدم. همین

اینکه مادر بشم ، از وقتی مامانم رفته احساس میکنم بیشتر نیاز دارم که مادر بشم ، نمی‌دونم چه ربطی داره ...

منم بعده مامانم همین حسو دارم

اتفاقا ربط داره... تنهایی عزیزم تنهایی دلیلشه

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
آزمایش آنتی تی پی او بالای ۱۰۰۰ که تیروئیدم رو به شدت تخریب کرده من بی بی چک هام مثبت میشد و فرداش ...

ینی چی تخریب کرده تیروئیدو؟

کم کار بود یا پرکار

ببخشید میپرسما چون منم درگیرم و یکم اول کار

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
یه سوال بپرسم  شما که ایمنیتون بالاست پلاکت خونتون هم بالا بود؟

آز پلاکت ندادم عزیزم ولی فکر نمیکنم