2777
2789
عنوان

كيت تخمك گذاري

142 بازدید | 17 پست

سلام خانما من امروز روز ١١پريودم هست.صبح ساعت ١١كيت استفاده كردم هاله انداخت ساعت٦ عصر هم دوباره گذاشتم پررنگ تَر شد الان كه ساعة ١٢شب هست ٢تا خط پر رنگ افتاد.من الان چيكار بايد بكنم؟

اقدام کن😆

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت از ساعت ۱۰ تا ۴ باید استفاده کنی ک مدیکور تا ۸ شبه ولی درستش همون با ادرار دوم صبح  باید بزنی هروزم باید بزنی تا دقیق دست بیاد 

خدایا خودت اینماه کمکم کن ناامیدم نکن😔اللهم صلی علی محمد واله محمد
اره عزيزم الان از داروخانه شبانه روزي گرفتمش فقط مديكور داشت

خب عزيزم ميكن مكس رو بدن بعضي ها خوب ج نميده و مديكور بهترين هس

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.