2777
2789
عنوان

اعصابم خورده گریههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 36 پست

چیزی موردی قبلا ازش دیدی ؟

وقتی رفتی تو اتاق ب نظرت اومد کشوها باز شده 

وقتی تو اتاق بود سروصدایی نمیومد 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم به شوهرم ک اون برداشته همه جارم گشتیم آخه من اصلا جای دیگم نمیزارم طلاهمو 

خب جلوش بگو گم شده منم میخوام یکو هیپنوتیزم کنیم ببینم کیه طرف. ادمش هم پیدا کردیم باشوهرت هماهنگ باش

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
چیزی موردی قبلا ازش دیدی ؟ وقتی رفتی تو اتاق ب نظرت اومد کشوها باز شده  وقتی تو اتاق بود سروص ...

نه فقط استرس داشت هی زنگ میزد بیان دنبالش گفتم حتما واس درسش مضطربه

کیفم داشت؟؟؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

ببینم بعضی موقع کش وکمد جاهای دارن کدخودمون متوجه نمیشیما یهو ی فاصله خیلی کوچیک کاردست ادم میده قشنگ بگرد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

چند سالشه؟ بعد تا حالا  مشکوک زده؟

من باشم به همسرم میگم همچین موقعیتی بوده  و فلانی تو اتاق بوده

اما تا مطمئن نشدین به کسی نگین یا اصلا نگین  بهتره ،ولی واستون بشه عبرت 

شاید بچگی کرده  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یکی از اقواممون میگفت مامانش شب عروسیش یه شمش و زنجیر بهش میده، فرداش دوست صمیمیش میره خونه شون و بعد از اون شمش گم میشه تا بعد از سالها دوستش میاد و اعتراف میکنه اون برداشته

عزیزم طلارو که دم دست نمیذارن، فوقشم بگی انکار میکنن و رابطه ها به هم میخوره، مشکل از خودت بوده، مالتو بچسب کسیو دزد نکن

😐😐😐😐😐 پس کاره خودشه متاسفانه تمامه شواهد علیهشه  بچه کوچیک هم نیست  که بگی بچگی کرده اما خوب تف سر بالاست نمیشه به کسی آدم بگه  

اما به همسرت حتما بگو

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

ب نظرم برو خونه جاریت

یه وقتی ک دخترشم باشه جلوشون بگو 

گردن بند نیم ستم گم شده 

خیلی گشتم نیس 

ببین عکسالعملش چیه؟؟؟؟؟