2777
2789
عنوان

بیاین عکس خونمو بذارم واسم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5525 بازدید | 169 پست

اون طاقچت خیلی شلوغه کلا من ازتاقچه خوشن نمیاد اگ خودتم دوسش نداری بنابیار درست کنه .جالب نیست

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمد و ویترینو بچین سمت راست دیوار جلو پنجره بزار آزاد باشه کاملا نوراتاق گرفته شده

اره درست میگید مرسی گلم

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
همه وسايلتو پخش كردي مبلات يه طرفه ميزاش اون طرف  اين قسمتي كه پله داره رو بكن اتاق دخترت&nbs ...

اخه همشو کنار هم بذارم بقیه جاها خییلی خالی میشه منم که دو دست مبل ندارم 

اره تو فکرم پارتیشن بذارم

پارتیشن تا میشه ولی مثل در نیست میتونی هر شکلی دلت خواست بزاریش یه گوششو خالی بزاری واسه رفت و امد&n ...

یعنی اگه الان دوستمون بخواد کلا بالای پله ها پارتیشن بذاره باید یه راه بذاره واسه رفت و امد ؟ 

خونت خیلی هم کوچیک نیست. اگه خونه منو ببینی😑فرشاتو اینجوری کنار هم نزار. ۲ تا فرش کافی بود. مبلا رو ...

نه عزیزم کوچیک نیس فقط اتاق کم داره

عزیییزم ادم باید تو خونه دلش شاد باشه من خیلی غصه خوردم و سختی کشیدم 

مرسی از راهنماییت خانمی

خونه ١٣٠ متري يك خوابه نديده بودم تا امروز

استارتر يك همتي بكن تغييرش بده تا خوب بشه پتانسيلشو داره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
سالن به این بزرگی داری اون قسمت بکن اتاق دخترت خیلی راحتم میشه این کار انجام داد حتی شده با یه پرده ...

بنظرتون زشت نمیشه که جداش کنم اخه نمیشه که دری چیزی گذاشت

نمیدونم اون موقع که شوهرم نقشه میکشیده واسه خونه من هنوز باهاش ازدواج نکرده بودم😂😂😂 اتفاقا تو فک ...

عزيزم پارتيشين خوب نيست اون طور كه بايد فضا سازي نمي كنه از سقف كوتاهتره اندازه نيست اكثرأ 

اقتصادي ترين راه وراحت ترين راه بدون بريز وبپاش  اينكه بگي نصاب پرده بياد اون قسمت رو كامل پرده بزنه كه از وسط به كناره ها باز بشه من تو اولين خونه بعد از ازدواجم يك چنين كاري كردم خيلي هم شيك شده بود البته پرده دوتيكه باشه يعني يك حرير زير ويك رنگ تيره رو كه اگه خواستي كامل تو اتاق ديد نداشته باشه اون پرده تيره رو باز بزاري

محتاج دعام🙏
یعنی اگه الان دوستمون بخواد کلا بالای پله ها پارتیشن بذاره باید یه راه بذاره واسه رفت و امد ؟ 

آره دیگه. میتونه هم کلا پارتیشن بزنه موقع رفت و امد یه لایشو تا کنه دوباره باز کنه ولی سخته

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤