2777
2789
عنوان

بیاین عکس خونمو بذارم واسم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5525 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونتونو دوست داشتم. من بودم اون قسمتی که وسایل بچتونو چیدید رو یه دست مبل استیل میچیدم.بایه پرده خیلی شیک برای پرده اونجا بهترین جا برای پذیرایی از مهموناس چون اصلا به آشپزخونه دید نداره. بنظرم وسایل غیر ضروریشو رد کن بره. وسایل غیر ضروریه اتاق خودتونم رد کنید بره. چون هال پنجره نداره اون قسمتم جداکنی بنظرم خوب نمیشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
چون پذیرایی مربعی شکله نمیدونم چجوری فرشارو بذارم اخه من بچه کوچیک دارم حس میکنم فرش هم نباشه مشکل م ...

خو.ب بهخاطر بچه خوبفرش داری 

اون قسمت که جداازحال که پله میخوره وسایل دخترتون گذاشتید یکارتیشن بذارید بشه اتاق دخترتون 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سالن به این بزرگی چرا یه خواب داره؟ پارتیشن خوشگل بگیر بزار جلو وسایل بچت میشه یه اتاق واسه خودش

نمیدونم اون موقع که شوهرم نقشه میکشیده واسه خونه من هنوز باهاش ازدواج نکرده بودم😂😂😂

اتفاقا تو فکرشم که یه پارتیشن بذاریم و جداش کنیم نمیدونم خوب بشه یا نه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
سالنت چهارتا غاليچه ٦ متري پهنه كه ميشه دوتا غالي ١٢ متري!  خونت كوچيك نيست كه عزيزم

عزیزم قالی ها ۴ تا ۹ متریه که کنارشم خالیه نه کوچیک نیس اتاق کم داره

ببین اینجارو نمیتونی یه پارتیشن یا حتی دیوار بکشی اتاق دخترت بشه؟

تو فکرشم که همینکارو بکنم چاره ای جز این نیس که