2777
2789
عنوان

بیاین عکس خونمو بذارم واسم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5522 بازدید | 169 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتيشن ثابت عاليه هم موندگاره هم خراب نميشه هم شيكه  اونجا هم يه اتاق خوشگل و مرتب ميشه كه حر ...

اره گلم‌خیلی ممنون از راهنماییت نظرم روی متحرک بود ولی الان دیگه حتما ثابت میگیرم

اره خونه ماله خودمونه و حالا حالا ها نمیخوایم بفروشیم

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
قسمت پذیرایی اتاق دخترت باشه البته چیدمان اونجام خرابه جلو پرده نباید،باشه  با پارتیشن ه ...

مرررسی گلم از راهنمایی های خوبت

اونجا یه فضاییه واسه جدا کردن راه اشپزخونه حمام و اتاق خواب

اخه چون زیاد با عکس متوحه ی فرم خونه نشدم . اون قسمت که ، کمد بچتونو گذاشتید ، وقتی رو مبل نشستید ، ...

نه دیگه چون در نداره دید داره تقریبا

استارتر روبروی اپن.ته سالن دیگه پنجره نداری؟؟؟ میشه یه عکس از اون قسمت هم بزاری؟؟؟ اخه شاهنشین و اگه ...

الان عکس رو گذاشتم خانمی بیا ببین

نه این طرف رو بروی اپن

یه چیزی بگم نمیزنیم؟؟؟متوجه نمیشم کجارو میگی ؟ یه عکس بالاتر گذاشتم بببین همونجارو منظورته

خوب حالا شد.سالنت عالیه.من اگه جات بودم اصلا بهم میزدم قشنگ در بزار با دیوار و شاهنشین و یهاتاق عالی واسه بچت بکن.از دیوارشم که گذاشتی  تو حال میتونی واسه مبل و تلویزیون استفاده کنی.یا بعدا یه دست مبل بهتر بخری بزاری اون بالا

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خوب حالا شد.سالنت عالیه.من اگه جات بودم اصلا بهم میزدم قشنگ در بزار با دیوار و شاهنشین و یهاتاق عالی ...

اره بنظرم ایده خییلی خوبیه و بهتر از این نمیشه مرررسی گلم

نه دیگه چون در نداره دید داره تقریبا

خب همونجا اتاق بچه باشه دیگه . وقتی به اونورش زیاد دید نداره ، مهم نیس اصلا . 

چینش خونه رو هم حتما عوض کن . قسمت پرده حتما یه کاناپه بذار . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩