tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 عنوان مامانای اهوازی بیایید باهم اشنا بشیم 78 بازدید | 14 پست سلام مامانی جونا ...دوست داشتم مامانی جونایی که همشهریم هستن رو باهاشون اشنا بشم.من خودم 2 تا بچه دارم 7 ساله و یکساله.و 30 سالمه..البته همون 18 سال و چند ماه😆😆😆 خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر. 1397/03/19 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 یعنی کسی اهوازی نداریم تو سایت به این بزرگی😣😣😣 خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 عجبببببببب😕😕😕 خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 من خوزستانم أما اهواز نيستم 😄 هم بازم خوبه.کجایی؟؟ خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 دزفول اخییییی.من اصلیتم دزفیلیه...ولی خب متولد اهوازم.داییم اینا فقط تو دزفولن هنوز خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 ولي دزفولي نيستم😄 پع😑😑😑دوهیچ عقبی😆 خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
saranaz عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 515 اخییییی.من اصلیتم دزفیلیه...ولی خب متولد اهوازم.داییم اینا فقط تو دزفولن هنوز من متولد اهوازم أما درفول زندگي مي كنمجالبه برعكسيم😄
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 خودم ٢٧ سالمه دخترم ١٤ ماهش هست خیلی هم عالی خوش باشید همیشهاتفاقا خیلی وقته نیومدن علی کله.ماه رمصون تموم بشه میرم پارک رعنااااا😆😆 خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 من متولد اهوازم أما درفول زندگي مي كنم جالبه برعكسيم😄 اره برعکسیم هااااا😅😅باز بهتزه اهوازه.هم اب و هواش هم طبیعتش هم قیمتاش....حتما بخطر کارشوهرت رفتی دزفول .اره؟؟ خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
saranaz عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 515 اره برعکسیم هااااا😅😅باز بهتزه اهوازه.هم اب و هواش هم طبیعتش هم قیمتاش....حتما بخطر کارشوهرت رفتی د ... به نظرم هوا دزفول بهترهاما به خاطر كار شوهرم اينجاييم
tahafatima مدیر استارتر عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 689 به نظرم هوا دزفول بهتره اما به خاطر كار شوهرم اينجاييم اره هوای دزفول بخاطر باغایی که داره بهتره خیلی خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.