2777
2789
عنوان

ميزنه ...چه كنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست
خواهرمم میگه از وقتی پسرت اینجوری شده بیشتر دوسش دارم چشاش یه شیطنت خاصی داره😂😂

خدا كنه امضات واقعيت داشته باشه 

اين رواي سخت هم بگذره

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...
خواهرمم میگه از وقتی پسرت اینجوری شده بیشتر دوسش دارم چشاش یه شیطنت خاصی داره😂😂

وای خدا عاشق بچه های شیطونم ک ازخودشون بتونن دفاع کنن 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام بزنش😂😂دوبار که کتک خورد میفهمه دنیا دست کیه😂😂😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نمیدونم چرا بااین تعریفات عاشق بچت شدم😗

دقیقا منم عاشقش شدم به نظرم یه گوگولیه خشمگینه😜

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اوف پسر من سه سالگی چنان وحشییی بود مجبور شدم یک سال ببرم کاردرمانی ذهنی ادمش کردن رسما جنگلی بود ال ...

يعني مار درماني روش جواب داد

بچه ها چرا تو سه سالگی اینجوری میشن😂 پسر منم عصبی شده و تو روم وایمیسته  البته بچه هارو نمیزن ...

از سه سالگی تا۵سالگی زمان خود نمایی زور بازوشن هست

قیافه ی من از ۳ تا۵سالگی دخترم😝😠😩

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
معلومه ازشون كتم نخوردي😂😂

ن اما باحالن سرب سرشون ادم بزاره خداحفظش کنه برات انشاالله ببوسش ازطرف من

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

موقعی که میخواد بزنه دستاشو بگیرید و توی چشماش نگاه کنید و با لحن قاطع بگید نه نباید بزنی. خونسرد باشید اما اجازه زدن ندید.ممکنه طول بکشه اما جواب میده و دیگه میفهمه که شما اجازه نمیدید که  شما رو بزنه

دقیقا منم عاشقش شدم به نظرم یه گوگولیه خشمگینه😜

ارع بچه باید شرو شیطون باشه😁

توام بزنش😂😂دوبار که کتک خورد میفهمه دنیا دست کیه😂😂😂

چند بار ملايم زدم پست دستش 

يا اون وسيله كه باهاش ميزنه ازش گرفتم

انقدر مظلومانه اشك ميريزه جيگرم كباب ميشه 

وای خدا عاشق بچه های شیطونم ک ازخودشون بتونن دفاع کنن 

یکم که دعواش میکنم میگه مامان تازگیا خیلی بی ادب شدیا😂 میگم تو بی ادبی میگه نشبما دیگه اینجوری بگی به نشنوما میگه نشبما

خودش همه چی میگه کافیه یکیشو من بگم.انگ بی ادبی میچسبونه بهم😂😂

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
موقعی که میخواد بزنه دستاشو بگیرید و توی چشماش نگاه کنید و با لحن قاطع بگید نه نباید بزنی. خونسرد با ...

امتحان كردم جواب نميده 

انقدر بي هوا ميزنه كه كف ميكنم🤦‍♀️

پسر منم 3سالشه منو میزنه فقط منو با همه خوبه با اینکه من حسابی هواشودارم 😢😢😢

زیادی عاشقته عشق و نفرت قاطی میشه کتکش به تو میرسه😸

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
چند بار ملايم زدم پست دستش  يا اون وسيله كه باهاش ميزنه ازش گرفتم انقدر مظلومانه اشك ميريزه ج ...

ای بابا 😢

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست