2777
2789
عنوان

ميزنه ...چه كنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست
یکم که دعواش میکنم میگه مامان تازگیا خیلی بی ادب شدیا😂 میگم تو بی ادبی میگه نشبما دیگه اینجوری بگی ...

وااااای خدا قربونش برم الهی بوووووسش کنه قندعسلو😍😍😍😗😗😗😗

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار در هفته ميبردي؟هزينه ش؟اسم و ادرس دكتر؟بي زحمت ميگي؟

سه بار در هفته من اون زمان از همین نی نی سایت پیدا کردم مرکزشو اسمش مرکز توانبخشی افتاب تو چهار راه تیرانداز تهرانپارس هست من سه سال قبل ماهی تقریبا یک تومن هزینم می شد هزینه اینجور مراکز بالاست اما جوابدهی رو بچه صد درصد هست دکتراش و کاردرماناش عالی بودن واقعا پولشون حلالشون باشه برای بچه من که واقعا کمک کردن 

سه بار در هفته من اون زمان از همین نی نی سایت پیدا کردم مرکزشو اسمش مرکز توانبخشی افتاب تو چهار راه ...

اگه ببرمش احساس ميكنم خودم باور كردم كه انگار يه مشكلي داره😔

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...
اگه ببرمش احساس ميكنم خودم باور كردم كه انگار يه مشكلي داره😔

اخ نگو اولین بار که به پسرم گفتن نیاز به کاردرمانی ذهنی داره انگار قلبم گرفت ولی اون چیزی نیست که فکر می کردم واقعا به صورت حرفه ای مغز بچرو هدف می گیرن با تمریناشون واقعا بچرو رشد می دن مغزشو فکرشو تا کارای نامتعارف نکنه مثلا بچه هایی مثل پسر شوا رو میاوردن روششون اینطور بود که کارتای کار بد کار خوب داشتن روی کارتا عکس بود مثلا بچه ای اون یکی رو می زد اینو به بچه نشون می دادن بچه باید تشخیص می داد کار بد هست و کارت بعدی بچه با بچه بازی می کرد اینو باید تشخیص می داد کار خوب هست انقدر اینطور تکرار می کردن تا ملکه ذهن بچه می شد و رفتارش درست می شد البته با پسر من این تمرینارو نداشتن اما کارتاش تو بیرون می فروشن می خوای بخر تو خونه کار کن