2777
2789
عنوان

عشق قبل ازدواج داغتره یا بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج  داغ عشق یجوره  که بهم برسن و اینا بد ازدواج  داغ عشق یجور دیگه اس که بهم رسیدن و اینا بنظرم جفتش یجور داغی عشق خودشو داره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

ما بعد از ازدواجمون خیلی داغ تر شد.اخه قبلش رابطه فقط یکطرفه بود من باهاش ارتباطی نداشتم اون همش کادو میفرستاد در خونمون یا هروز پیامک های عاشقانه میداد و...😂

بعد از بدنیا اومدنه دخترمون کامل شد😊

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

طبیعیه،از عروسی ماهم 3سال میگذره

ولی بنظرم اون رفتار های هیجانی تبدیل شده به کارای پخته،اهمیت دادن بهم،دوست داشتن هم برای همیشه،همه جوره اخلاقیات همو فهمیدیمو و بدون هم بهمون خوش نمیگذره

خدایا شکرت هزاربار

عزیزم عشق مراقبت میخواد 

باهم وقت بگذرونین برین تفریح به هم حرفای عشقولانه بزنین پیامای عشقولانه بدین گاهی همو سورپرایز کنین 

خلاصه دل بدین قلوه بستونین 🙂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چطوری

ببین عزیزم تو یه زنی و زنا همیشه قدرت انجام هرکاریو دارن 

شما عاشق هم هستید خودت میگی قبل ازدواج عشقتون عمیق بوده و اتشین الانم هست منتها عشق رسیدگی میخواد دلبری میخواد شیطونی میخواد لوندی میخواد خ خوشگل خانوم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
اره عزیزم. اونم سه سال ولی کاش همیشه دویت بودیم خیلی آتشی تر بود عشقمون  

ببین ما اوایل نامزدیمون خیلی عشق و عاشقی داشتیم فک میکردم چقدر شوهرم دوسم داره عاشقمه.الان بعد چندسال متوجه شدم اون موقع یه نوع کشش نسبت به جنس مخالف و یه حس جدید بود که داشتیم والان عشق واقعی و توهمسرم بعد چند سال میبینم خیلی با گذشت تر شده خیلی آروم تر ومهربون تر این عشقه، اون موقعه یه جور حس جدیده ولی الان که خوب و بعد زندگی و دیدیم باز همو دوست داریم برای هم می میریم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
اره عزیزم. اونم سه سال ولی کاش همیشه دویت بودیم خیلی آتشی تر بود عشقمون 

عزیزدلم همینکه همدیگرو واقعا دوست دارین خیلی عالیه خداروشکر.برای شادابی تو وارد عمل بشو همون شیطنتای 3سال پیشو بکن .خاطراتو تعریف کن.زن خیلی مهمه .مرد درگیر همه مشکلاته

سه سال که خیلی زوده که دلسرد بشید

به عشق بعد ازدواج پایبندم چون بااینکه تقریبا۷ سال از ازدواجم میگذره روز به روز رابطمون عاشقانه تر میشه.

بردارشوهرم عاشق دوستم شد بعد پنج سال با جنگ و جدل بهم رسیدن الان خبری از عشق آتشین سابقشون نیست.البته برعکس این قضیه هم صدق میکنه

خــدا جــون مــمــنــونــتــم💝
طبیعیه،از عروسی ماهم 3سال میگذره ولی بنظرم اون رفتار های هیجانی تبدیل شده به کارای پخته،اهمیت دادن ...

آخ حرف دل منو زدی واقعا همینه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ببین عزیزم تو یه زنی و زنا همیشه قدرت انجام هرکاریو دارن  شما عاشق هم هستید خودت میگی قبل ازدو ...

لوندی چطوریه ؟؟دلبری چطوریه؟؟من بلد نیستم شایدم دلبری میکنم اما نمیدونم ناخواستس

دخترم و باباش همه ی زندگیمن😍😘