2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مشكوك

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست

تا الان هم حتي يه كلمه به روي همسرم و يا خودشون نياوردم فقط سعي كردم بم اعتماد كنه و از طريق صحيح به اشتباهش پي ببره

برخورداش با بچه هاش خيلي بده و اينكه تنهاشون ميذاره و ميسپارتشون به اين و اون . 

فقط حس مسءوليته نه فضولي ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به توچه...

فضولی مگه؟

غذاشم نخور....فکرنمیکنی کسی که دوبارشکست عاطفی داشته..دیگه انقدرازادی داره که توی فکرش نگذره کی راجب بهش فکرمیکنه؟شوهرکه نداره...پس مجرده ودلش میخادخوش باشه....

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تا الان هم حتي يه كلمه به روي همسرم و يا خودشون نياوردم فقط سعي كردم بم اعتماد كنه و از طريق صحيح به ...

😐😐😐😐😐

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وقتی از چیزی اطلاع نداری برات حلاله فکر کنم اگرم اینقدر مقیدی پس به فکر گناه ظن بد و تهمت باش

ظن بد درسته گناهه ولي مومن هم نبايد خودشو در معرض اتهام قرار بده

نه خيلي معتقد نيستم فقط ميخام كمكش كنم 

ظن بد درسته گناهه ولي مومن هم نبايد خودشو در معرض اتهام قرار بده نه خيلي معتقد نيستم فقط ميخام كمكش ...

اینهمه جواب دوستان رو خوندین ؟ همه متفق القول گفتن دخالت نکنین . اگه رفتارتون دوستانه بود و اعتماد داشت باهاتون مطرح میکرد . شما که میدونین درامد ندارن در وهله اول باید خرج‌زندگی اونا رو تقبل کنین تا حداقل نیاز مالی نداشته باشن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم ربطی به شما نداره.. از راه سالم هم نباشه گناه غذایی که تو خونه اش میخورین با خودشه نه با شما.. ...

اينكه بچه هاش هم دارن نابود ميشن بمن مربوط نيست؟ دختر ٩ سالش هرشب خونه يكيه .يه شب خونه ما بود باهاش رياضي كار كنم تو خواب يخو جيغ كشيد و پاهاش رو محكم فشار ميداد داشت خواب ميديد. نشونه ي بدي نيس؟  دچار بي تفاوتيه اجتماعي نشديم؟ 

بتو مربوط نیست ک بری ب همسرت یا بقیشون بگی اون مطلقه س صیغه میتونه بکنه و خرجشو درآره.

چرا اینقد دنبال زندگی مردمین آخه ؟ خودت یعنی اصلا خطا نمیکنی ؟چون شوهر داری فرشته اید؟

خواهشا دست بردارین از سرک کشیدن ب زندکی خواهرشوهرتون.بشما اصلاااااا مربوط نیست.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
تا وقتي غذايي كه جلوم ميذارن شبهه ناك باشه بمن مربوطه تا وقتي امر بمعروف و نهي از منكر واجبه..

از غذاشون نخور پس 

واللا

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
اينكه بچه هاش هم دارن نابود ميشن بمن مربوط نيست؟ دختر ٩ سالش هرشب خونه يكيه .يه شب خونه ما بود باهاش ...

نه جانم.. هر کس مسؤول زندگی خودشه دایه مهربون تر از مادر نباشین لطفا.. ماها خیلی هنر کنیم مراقب زندگی خودمون و بچه های خودمون باشیم.. نمیشه به مردم گفت با استانداردهای ما زندگی کنن.. هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر از همه میدونه گلم..

اینهمه جواب دوستان رو خوندین ؟ همه متفق القول گفتن دخالت نکنین . اگه رفتارتون دوستانه بود و اعتماد د ...

همسرم هيچي ازشون دريغ نميكنه . فقد ٦ ماهه وارد خونوادشون شدم و تا الان يچيزايي گفته و ازم رازداري ديده و اعتماد داره اما يك سري چيزها رو نه . شايد فكر ميكنه چون اختلاف عقايد داريم براش بد ميشه.