2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مشكوك

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست

ببخشید شما تاپیک زدی نظر مارو بپرسی دیگه؟همه دارن میگن دخالت نکنین

امر به معروفم تا جایی درسته که با آرامش و روی خوش اون آدمو راهنمایی کنی در صورتی که خودش بخواد تازه

کار شما دخالته به نظرم اگه مشکلی داری با این قضیه ارتباطتو محدود کن

اگه هم نگران بچه هاشی که بازم به شما ربطی نداره

ایشون یه انسان بالغ هستن و صد البته عاقل...

پس‌زیر نظر گرفتن ایشون به هر قصد و نیتی از نظر من بسیار کار ناپسندی هستش...مطمئن باشید اگه هم نیازمند کمک باشن خودشون بیان میکنن.به نظر من که ظن و شک خیلی گناهش بیشتره تا موارد دیگه ای که شما گفتین

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتو مربوط نیست ک بری ب همسرت یا بقیشون بگی اون مطلقه س صیغه میتونه بکنه و خرجشو درآره. چرا اینقد دن ...

من به كسي چيزي نگفتم فقط ميخام كمكش كنم. و اول هم گفتم تا وقتي بمن مربوطه كه نهي از منكر به روش درست به عهدمه

همسرم هيچي ازشون دريغ نميكنه . فقد ٦ ماهه وارد خونوادشون شدم و تا الان يچيزايي گفته و ازم رازداري دي ...

بهرحال باید همه جوره باید برادری رو‌اثبات کنین بعد ادعای ارث کنین ضمن اینکه شیوه زندگیش به خودش مربوطه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دوستان چرا همه جبهه گرفتید به استاتر 

اگه خدای نکرده خوهر شوهرش صیغه مرد زن دار شده باشه یا سوار ی زندگی دیگه شده باشه چی ؟ 

اونایی که میان میگن اگرم صیغه اس به شما استاتر مربوط نیس بعد تو تاپیکهای خیانت نفر اول میان به هم نوع خودشون که خیانت دیده دلداری میدن.

خب این خانم میخواد ب خواهرشوهرش کمک کنه حالا اگه خواهر خودش بود نطرها متفاوت بود خب شاید مثل خواهر خودش میدونه و میخواد بهش کمک کنه تا بیشتر به بچه هاش برسه یا ببینه اگه چیز بیشتر یا اشتباهی هس کمکش کن و مشورت خواست 

منتها همه نسبت زنداداش رو که دیدن جبهه گرفتن

زندگی زیباست چشمی باز کن  

عزیزان اینقد شمشیرو از رو نبندید این خانم قصدش خیر و کمکه اگه یکی دیگه این تاپیکو زده بود اره یه زن مطلقه از شهرستان میاد صیغه شوهرم میشه همه میگفتن خدا لعنت کنه این زنای خونه خراب کنو حالا همه شدم مدافع ایشون خب شاید راهش اشتباهه بشه کمکش کرد. به نظرم این خانم قصد کمک به بچه هارو دارن و من تحسینشون میکنم مث خیلیامون نیست که فقط به فکر خودمونو زندگی خودمون باشیم.

لا تقنطوا من رحمت الله

یه سری ها فقط از فضای مجازی یاد گرفتن که بگن دخالت نکن😐معلمی داشتم که میگفت به هزینه امرار معاش فلان فامیلم شک داشتم باهاش کلا قطع رابطه کردم..بنده خدا هم شاید صیغه میکنه شما اگه مجبور به رفت و آمدی بزن رو این حساب..در مورد دخترشونم حتما پیگیرشو..یه ذره گیر بدی بهش اگه کسی اذیتش کرده باشه حتما میگه پس با در دوستی وارد شو و ببین اذیتش میکنن خدایی نکرده!!!بچه گناه داره

من به كسي چيزي نگفتم فقط ميخام كمكش كنم. و اول هم گفتم تا وقتي بمن مربوطه كه نهي از منكر به روش درست ...

عجببببببب.شما وقتی میدونی امر ب معروف و نهی ازمنکر چیه پس باید بدونی ‌چجوری بکار ببریش.اما بلد نیستی.

بذار من بگم.

امر ب معروف و نهی ازمنکر یعنی مطمعننننننن باشی طرفت داره یکاری میکنه واون کار بده.ن اینکه مشکوک باشی ! 

برو توبه کن.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
اينكه بچه هاش هم دارن نابود ميشن بمن مربوط نيست؟ دختر ٩ سالش هرشب خونه يكيه .يه شب خونه ما بود باهاش ...

بی تفاوتی اجتماعی مال اون زمانیه که این خانوم‌ با وجود برادر دچار دو تا انتخاب غلط شدن من خودم ازدواج اولم به اتمام رسید و یه بچه داشتم و خوب میفهمم حمایت و چیزی دریغ نداشتن یعنی چی .برادرام و پدرم نذاشتن هیچ زمانی ذره ای احساس نیاز داشته باشم چه مالی چه عاطفی .اون دختر ۹ ساله هم اگر بدخواب میشه همه تقصیرا گردن مادرش نیست دایی عمو بابا پدربزرگ مادربزرگ همه و همه مقصرن شما به قصد کمک به جایی بذاری بچه ها هر شب یه جا باشن پیشنهاد بده بیان و کامل با خودتون زندگی کنن اینجوری هم جای ثابت دارن هم امنیت مالی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بی تفاوتی اجتماعی مال اون زمانیه که این خانوم‌ با وجود برادر دچار دو تا انتخاب غلط شدن من خودم ازدوا ...

هنوز عقديم و اگه امكان مالي و شايستگيمون براي تربيت اين بچه ها ميسر بشه حتما . ممنون از پيشنهادتون 

تا وقتي غذايي كه جلوم ميذارن شبهه ناك باشه بمن مربوطه تا وقتي امر بمعروف و نهي از منكر واجبه..

مطمینی واجبه امر به معروف؟ از کجا میدونی صیغه نشده 

شاید محرمن و پولشم حلاله 

اتفاقا وقتی مطمین نیستی داره کار حرام میکنه فک نمیکنم اجازه امر به معروف داشته باشی 

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات