2777
2789

سلام به همه دوستان خواهران و برادران

قضیه اینه که داداش من یکسال و نیم دو سال پیش نامزد کرد و خواست زرنگی کنه رفت جلو جلو بدلیل اینکه گرونتر نشه کل جهیزیه رو خرید یعنی علاوه بر وسایلی که طرف پسر باید بخره وسایل طرف دخترم به گردن گرفت و یه جهیزیه فول با بهترین برند ها و با کیفیت خرید و گذاشت توی خونه ای که خریده بود.

نامزدیش کنسل شد و اینا دیگه ازدواج نکردن چون بهم نمیخوردن و نقطه مشترکی نداشتن بعد حالا داداشتم داره با یه دختر دیگه نامزد میکنه که ایشون گفتن از رنگ جهیزیه خوشششون نمیاد چون صنایع چوبیش سفیده ، یخچالش هیمالیاست تلویزیون led سامسونگ 43 اینگ ماشین لباسشویی سامسونگ 7 کیلویی و.... بقیه چیزایی که خانما سر در میارن جهیزیه کامل چیا داره ، مثلا همین فرش و پادری  و موکت و اینا... فقط دقت کنین که دست دوم نیست چون لوازم دیجیتال از زمانی دست دوم حساب میشه که حتی یکبار زده باشی برق ما نزدیم برق همون طور توی کارتنش مونده وسط حال چون خونه رو هم نچیدن اگه کسی نیاز داره به جهیزیه بیاد ببینه از نزدیک از کارتن دربیاره مشخصاتشو ببینه اگه پسند کردن ببرن الان همه چی گرون شده چند برابر شده ، مادر هر چقدر میگه با همینا شروع کنین زندگیتونو ولی مثل اینکه عروس خانم طاقچه بالا تشریف دارن تو این گرونی میگن باید انتخاب خودش باشه که داداشمم گفت همرو بدین بره.ما خیلی ارزون میدیم خیلی زیر قیمت مغازه.

متن بالا که خوندین برای تاپیک دو روز پیشمه تا امروز کل صنایع چوبی، تلویزیون و میزش ، فروختیم در کمال تعجب و با سرعت ، چون قیمت ها داره میره بالا و ما هم داریم میفروشیم سریع رنگی دیگه ای بخریم. الان یخچال و لباس شویی و فرش و موکت داریم عکساشو میزارم با مشخصات و قیمت روز رو هم فردا صبح باید بگیرم اگه کسی بخواد 

200هزار تومن زیر قیمت مغازه میدم.(عکس و مشخصات در کامنت اول)

دوستان تهرانی در خدمت هستیم.  

1-ماشین لباسشویی سامسونگ مدل j1243 ظرفیت 7 کیلوگرم

قیمت بازار :2/550/000

2-یخچال فریزر هیمالیا مدل کمبی 530 سفید چرمی نوفراست هوم بار   

قیمت بازار :2/450/000

1-ماشین لباسشویی سامسونگ مدل j1243 ظرفیت 7 کیلوگرم

• نوع مخزن: درب از جلو           
  • سرعت چرخش موتور :1200 دور در دقيقه                                                   
  • لوله ورودي آب سرد و گرم                                                                          
  •  صفحه نمايش : LED    
  • وزن : 61 کيلوگرم                                                                
  •  گنجايش و ابعاد    
  • ظرفيت ديگ :7 کيلوگرم    
  • پهنا : 600 ميلي‌متر                                                                        
  • عمق :600 ميلي‌متر   
  •  ارتفاع : 850 ميلي‌متر                                                                
  •  مصرف انرژي                
  • رتبه انرژي: ++A                                                                
  •  ساير مشخصات                 
  • قابليت اضافه کردن لباس حين کار
  • 10 سال زمانت موتور و لباسشویی                                                              
  •  قفل کودک                                                                                               
  • ساير ويژگي‌ها مجهز به تکنولوژی حباب ساز  ecobubble  پیش شستشو با کف سیستم انتخاب گر  Jog-Dial                                                                
  • سیستم حفاظتی در نوسانات برق Volt Control                                            
  • محافظت از الیاف با استفاده از دیگ الماسه ضد چروک                                    
  • شستشوی سریع Quick Wash 
  • سيستم عيب ياب هوشمند Smart Check

---------------------------------------------------------------------------------------------------

2-یخچال فریزر هیمالیا مدل کمبی 530 سفید چرمی نوفراست هوم بار

• مشخصات کلي:  نمودار مصرف انرژي:A-وزن: 99 کيلوگرم- طبقه بندي رنگي:سفيد چرمي                                                    
  • گنجايش و ابعاد : گنجايش يخچال:  275  ليتر - گنجايش فريز:  135  ليتر - گنجايش کل به ليتر:  480  ليتر - ارتفاع:  202  ميلي‌متر - عمق با درب:  750  ميلي‌متر - پهنا:  715  ميلي‌متر                                                    
  • مشخصات يخچال: بدون برفک -تعداد طبقات: 3عدد-تعداد طبقات درب:3عدد    
  • مشخصات فريزر :بدون برفک                                                   
  • ساير مشخصات : داراي قفل کودک- داراي اخطار باز ماندن درب - ساير ويژگي‌ها:  - مجهز به هوم بار - کنترل الکترونیکی و هوشمند مجهز به سیستم عیب یاب - گردش هوای داخل کابین توسط فن به تمام طبقات به صورت یکنواخت - عملکرد بدون برفک (هر دو کابین) - آلارم هوشمند هنگام باز ماندن درب - لاستیک دور درب ضد باکتری Bioshield - کمپرسورهای ویژه جهت آب و هوای گرمسیری - نمایشگر ال ای دی - روشنایی ال ای دی - ضد خوردگی - قابلیت تنظیم ارتفاع طبقات - قفل کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه شدم ک داستان برای تبلیغ فروش وسایل بود 😁😁 حیف ک خونه خودم و درست نکردم هنوز برای بعدا فقط سرویس قابلمه خریدم اونم چون حراجی 100 تومن بود😅

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
متوجه شدم ک داستان برای تبلیغ فروش وسایل بود 😁😁 حیف ک خونه خودم و درست نکردم هنوز برای بعدا فقط سر ...

داره گرون میشه ماهم ایندوتارو تا چند روز آینده میفروشیم تا بخریم بازم امشب رفته بودم قیمت بگیرم میگفت از فردا صب قیمت ها عوض میشه گفتم میاد پایین دیگه گفت نه احتمال زیاد بالا میره حالا از من یا از مغازه سعی کن تهیه کنی