2777
2789
عنوان

همه بیاین نظرتون رو بگین لطفاً

205 بازدید | 25 پست

به نظرتون رابطه بچه با خونواده های پدر و مادرش به چه صورت و در چه حد باشه مناسبه و تو تربیتش تاثیر نمیذاره؟ 

اگه اختلاف عقیده و تفکر محسوس بین خونواده خود بچه با خانواده ی پدربزرگ و مادربزرگهاش وجود داشته باشه ارتباط زیاد میتونه آسیب زننده باشه به نظرتون؟

ب نظرم اگ عقاید متفاوت باشه ، و یا خونه پدر و مادر والدین از نظر تربیتی مناسب نیست ، باید از ارتباط زیاد جلوگیری کرد . مخصوصا اگ شما ی شیوه تربیتی داری بعد پدر و مادر والدین کلا ی شیوه دیگ رو قبول دارن . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پدر مادرم تونستن بچهای خوبی تربیت کنن.صد در صد میتونن با رفتاراشون به بچمم چیزای خوبی یاد بدن

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

مهم پدر و مادر خود بچس

میتونید رفت و آمدهاتونو کم کنید و اگه ضرورتی نداشت رفت و آمد نکنید

جلو بچه از اختلافاتون نگید

دیدشو نسبت بهشون بد نکنید

یکم که بزرگ شه خودش تفاوتهارو میفهمه

خدایا شکرت ...  

بله خیلی زیاد اینو قبلا هم گفتم ولی تو همچین مواردی بچه ها معمولا جوری میشن که به هیچکس نزدیک نیستن خودشون هم احساس غریبی میکنن مخصوصا اگه اختلافات عقیدتی باشه مشکل بیشتر هم میشه بچه ها احساس بی هویتی میکنن

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

عزیزم من نمونه اینم که میگی نمیگم تربیت اونا رو قبول ندارم اما بچه رو لوس میکنن و بی ادب. منم اصلا بی رویه بچم رو نمیذارم اونجا. هفته ای دو روز باهم میریم خونه بابام و یه شبم خونه پدرشوهرم. اگر کارواجبی باشه نتونم پسرمو ببرم میذارم پیش مامانم ولی دو ساعت بیشتر نه

بهشون هم میگم که چه چیزایی باید مراعات بشه

پسرمم حق نداره باهاشون بره یا بمونه بعدا بریم بیاریمش

پسر من دوسالشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وقتی پدر مادرم تونستن بچهای خوبی تربیت کنن.صد در صد میتونن با رفتاراشون به بچمم چیزای خوبی یاد بدن

... اگه اختلاف عقیده و تفکر محسوس بین خونواده خود بچه با خانواده ی پدربزرگ و مادربزرگهاش وجود داشته باشه ...

این قسمت رو خوندین؟!👆

قطعا ارتباط زیاد اسیب زاست چون پدرمادرها دخالت میکنن و میخوان بچه رو به سمت خودشون ببرن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم من نمونه اینم که میگی نمیگم تربیت اونا رو قبول ندارم اما بچه رو لوس میکنن و بی ادب. منم اصلا ب ...

رعایت میکنن قوانین‌ و خواسته های شما رو؟!

دلخوری پیش نمیاد؟

در همون حدی که بچه باهاشون وقت میگذرونه تاثیری توی رفتارش نداره؟

قطعا ارتباط زیاد اسیب زاست چون پدرمادرها دخالت میکنن و میخوان بچه رو به سمت خودشون ببرن

ببخشید متوجه نشدم. قطع ارتباط با اقوام آسیب زننده‌ست چون پدر و مادر بچه میخوان سمت خودشون ببرن یا پدربزرگ و مادربزرگ؟

رعایت میکنن قوانین‌ و خواسته های شما رو؟! دلخوری پیش نمیاد؟ در همون حدی که بچه باهاشون وقت میگذرون ...

تا حدودی. دلخوری خیلی پیش اومده که چرا مثل دیگران بچم رو مدام اونجا نمیبرم یا چرا اون مدلی که اونا میخوان نیستم اما من حداقل در مورد پسرم سر مواضع خودم می ایستم و مقابله میکنم

من جو خونمون کمی متشنج و نا ارومه گاها پسرم همین حس پرخاشگری رو میگیره

یعنی عقیده دارین روابط باید محدود بشه؟

بله کاملا البته بدگویی کردن پیش بچه ها هم اصلا خوب نیست یا مثلا دیدم میگن به بچه بابابزرگ بی خداست این حرفا خیلی بد و ضررش خیلی زیاده ولی محدود کردن روابط بصورت کاملا محترمانه و دوستانه کار کاملا درستیه

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
مهم پدر و مادر خود بچس میتونید رفت و آمدهاتونو کم کنید و اگه ضرورتی نداشت رفت و آمد نکنید جلو بچه ...

حرفای شما رو کاملاً قبول دارم.. اما‌متاسفانه تو این شرایط یک جنگ قدرت راه میفته، اطرافیان (به خصوص پدربزرگ و مادربزرگ) میخوان برتری و حقوق خودشون رو ثابت کنن و حتماً تو مراحل رشد و تربیت بچه دخالت داشته باشن! خیلی این مورد رو اطرافم دیدم!

و متاسفانه خیلی کدورت پیش میاد و بچه هم آسیب میبینه