2777
2789
عنوان

چه جوری خط چش بکشم

180 بازدید | 20 پست

خانومی که شما باشی بگم برات که افتادگی پلک دارم، فک کنم دو سال پیش خط چش خریدم، که تمرین کنم ی خط چش ساده بکشم، آخه افتادگی پلک هم دارم میخام کمتر به چش بیاد، نمیتونم اصلا، ملت چنان آرایش میکنند که انگار هر روز ارایشگاه هستند، من اهل ارایش نیستم ولی این خط چش رو مخمه چرا نمیتونم بکشم، یک مدت میخاستم برم از این دائم ها ولی اصلا به دلم ننشست که دائم داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دائم اصلا نرو جالب نمیشه به مرور یه جوریه ‌. باید تمرین کنی دیگه تا دستت بیاد از شابلون های مخصوص هم میتونی استفاده کنی سرچ کن مدلای مربوط به نوع چشمت رو پیدا کن و تمرین شون کن موفق باشی عزیزمم

جهان که لطف ندارد ، بگو نجف چه خبر؟

هست آموزش توی یوتیوب هزار تا مدل و شیوه هست که آسون تر کشیده بشه یا میخوای از این خط چشم های شیگلم بگیر و خودش قالب و الگو داره و فقط مدادش رو میچسبونی گوشه چشمت خیلی خوبه 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ببین یه تکنیک داره من خط چشمام معروفه هرمی میبینه میگه نشونمون بده ...یه خط پشت پلک هست اونو درنظرداشته باش نباید خط چشم از اون خط بزنه بیرون باید بن مژه ای بکشی چون میگی پلکت پایینه آخر چشم هم هواست باشه از اون خط نزنی بیرون 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

هر کار میکنم متقارن نمیشه،

خوب علامت گذاری کن ..مرحله مرحله پیش برو مثلا یه خط باریک برای اون چشمت می‌کشی برای اون یکی چشمت بکش که نزدیکتر به هم باشن آخر چشم معمولا در خط چشم مهمه که مرحله مرحله پیش برو به خط بکش برای اون یکی هم به اندازه اون بکش بعد یکم پررنگ کن

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔