2777
2789
عنوان

استخوان ترقوه

150 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ازدیشب حساس شدم رو استخوان ترقوه دست ک میزنم سمت راستی برآمده تر هست تا سمت چپی قسمت اولش ک از زیر گلو شروع میشه هم سمت راست برآمده تره ی حس گردی بیشتری نسبت ب چپ زیر دستم میاد برای همه اینجوره یا طبیعی نیست؟نگرانم میشه شما هم امتحان کنید بهم بگید خیلی ممنون میشم🥲

برای احتیاط ی دکتر برو من ی بار شدم ولی بدنم ریخت بیرم عفونت غدد بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم چیز خاصی نیس ؛ طبیعیه

از دیشب اینقدر نگرانم آخه سمت راستی همش احساس میکنم ی چیز گردی زیر دستم میاد ک چپی نداره منظورم همون قسمت وسط ک از زیر گلو شروع میشه زیر استخوان ترقوه فکر میکنم

برای احتیاط ی دکتر برو من ی بار شدم ولی بدنم ریخت بیرم عفونت غدد بود

چندروز پیش سونو بودم غدد لنفاوی گردنم ورم کرده بود دکتر گفت مهم نیستن بی خطرن

از دیشب اینقدر نگرانم آخه سمت راستی همش احساس میکنم ی چیز گردی زیر دستم میاد ک چپی نداره منظورم همون ...

بله متوجه شدم چیو میگی ؛ نگران نباش عزیزم 🙂

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

چندروز پیش سونو بودم غدد لنفاوی گردنم ورم کرده بود دکتر گفت مهم نیستن بی خطرن

خب پس نگران نباش سونو دادی که 

تازه از من خیلی دردم داشت.

گاهی اوقات این انفاق میافته بعد خود به خود خوب میشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شما هم اینجور هستین یعنی؟

آره گلم . خیییلی رفتم دنبالش ؛ پیش دکتر های تخصصی و سنتی هم رفتم 

چیزی نبود من الکی حساس شده بودم 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

خب پس نگران نباش سونو دادی که تازه از من خیلی دردم داشت.گاهی اوقات این انفاق میافته بعد خود به خود خ ...

سونو گردن داده بودم ترقوه نبود آخه ابنو دیشب حساس شدم

سونو گردن داده بودم ترقوه نبود آخه ابنو دیشب حساس شدم

حساس نشو چیزی نیست