2777
2789

من از همون اول ک فهمیدم باردارم تهوعم شروع شد خیلییییییی شدید......دو هفته ک همونجوری گذش قرص دمیترون خوردم خوب شدم ب مدت ۱۰ روزی خوب بودم تا دوباره برگشتم ب حالت اول....اثرش از بین رف....سه روز پیش رفتم بیمارستان و مجبور شدم سرم بزنم...دکترمم گف قرص ویتامین ب ۶ بخور شبا قبل خواب ..منم قبل خواب ب ۶ میخورم ثبحم ناشتا دمیترون....احساس میکنم دیگ ویار ندارم...حالا نمیدونم بخاطر قرصه یا تهوعم خوب شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شكر كه بهتر شدي انشالا كه ديگه برنگرده ،من الان هفته چهاردهمم الان يكهفته است كه حالم بدتر شده استفراغام اون اوايل روزي در حد دوبار بود الان ديگه هر چي بخورم در هر لحظه بالا ميارم 😖😖😖😭😭😭