2777
2789

من نوزادم ۲۴ روزه ست. شیر خودم زیاده. بهش میدم. ولی اصلاً سیری نداره. فقط و فقط شیر میخوره. میتونم بگم هر نیم ساعت.

خودم فکر کردم شاید شیرم سیرش نمیکنه. آپتامیل بهش دادم. تا ۱۸۰ سی سی واسه یه ساعتش جوابگوه. بعد یکی دو ساعت ۱۸۰ تای دیگه میخوره. 

آروغشم هردفعه میگیرم

ولی واقعا خسته ام کرده. نرماله؟؟؟؟ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

پستونکم نمیگیره اصلا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنممممم؟؟؟

من فک کردم حالا چیشده

چرا قسم الکی میدین خب گناهه

شما تا میخواد گریه کنه فوری بهش شیر میدی صبر کن با نظم بهش شیر بده سر ساعت مشخص

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

من دخترم اینجوری بود همش شیر میخورد و بعدش دلدرد میشد ،دکترش گفت برای شیر دادن بهش تایم بزارم مثلا دو ساعت یه بار ،و زودتر بهش شیر ندم تا عادت کنه ،خیلی بهتر شد ،شما هم مثلا از نیم ساعت یه بار بکنش یک ساعت و نیم ،وقتی زیادی میخورن نفخ میکنن و دلدرد میشن

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

ب نظرم طبیعی نیست. بچه 24 روزه نباید 180 سی سی شیر رو یک جا بخوره باز یه ساعت بعد گشنه بشه 

بعدم شیشه نده که دیگه سینه نمی گیره. ها 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

نوزاد هر قدر که میل داره سینه مادر رو بمکه نباید جلوش رو بگیری 

بعضی از هفته ها نوزاد تمایل بیشتری به سیر خوردن داره چون در حال وزن گیری هست

هدف من در حال حاضر کاهش ۴ کیلو از وزنم هست خدایا بشه 

سلام عزیزم

من نمی دونم طبیعی هست یا نه

ولی بچه خودم الان چهار ماهشه.دقیقا همین طوری بود.باور نمی کنی من شاید یک ساعت شیرش میدادم.تا بلند میکردم آروغشو بگیرم گریه می کرد و باز سینه میخواست! یعنی دااااغون شدم.منم روزی یه وعده شیرخشک میدادم بهش چون زردی هم داشت و البته شیر منم زیاد نبود.

خیلی هم حرف شنیدم که شیرت کمه و رمق نداره و ...

ولی اهمیت ندادم و حایی زیاد نمیرفتم.مدام در حال جیغ و گریه بود.البته کولیک خفیف و ریفلاکسم داشت.

اما من ناامید نشدم و تا میشد شیرش میدادم.خدا رو شکر از سه ماهگیش بهتر شد.

باورت نمیشه من فکر نمی کردم دیگه زندگیم بتونه به حالت عادی برگرده یا بتونم یه حمام با خیال راحت برم یا آشپزی کنم.

الانم البته بیشتر از بقیه بچه ها سینه می طلبه ولی خیلی بهتر از قبل شده شکر خدا

نگران نباش.دورانیه که می گذره.درکت می کنم.الان خودتم خسته از زایمانی و بدنتم ریکاوری نشده.کم کم بهتر میشه.

ببخشید خیلی حرف زدم ولی اون روزا خودم خیلی نیاز داشتم کسی اینا رو بهم بگه که خودش تجربه کرده باشه.