2777
2789

لطفا بیاین بگین هرکس که میشناسین که زنه خیلی دنبال شوهرش باشه علتش هم بگین از هر نظر مالی اخلاقی بیرون رفتن هر نظر.محبت افراطی کنه به شوهرش یا یه جورایی بترسه از شوهرش یه سری چیزارو پنهان کنه یا همش اقا اقا کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم😐😐😐نمیترسم ازش که چیزی پنهان کنه هااا

چون توشهر غریبم وکسی و ندارم همش آویزون شوهرمم😊

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

من ي خاله دارم

خداش شوهرشه!!

اصلا اقا .. ، اقا ... از دهنش نميافته

حالا شوهر خالم حتي رانندگي بلد نيست

پسرخالم بنده خدا همه كارهاشونو انجام ميده

اصلا اسم شوهر خالم مياد خالم از شادي چهرش ميشكفه

رو این حرکتا اسمای قشنگ تری ام میشه گذاشت😕

من و همسری عاشق همیم هر دومونم به هم چسبیدیم ایا مشکل داریم؟؟؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

من ازش نمیترسم ولی خییلی چیزها رو پنهون میکنم  😕😕😕

بهش عیین کنه چسبیدم چون از اول هر جا خواستم برم گفت خودم میبرمت . 

از نظر مالی هم انقدر بهش پول دادم خونم رو له نامش زدم الان خودم هیچی ندارم که از زود مولام استفاده کنم . پس مجبوره خودش بده چشش کور

محبت هم هم اون زیادی میکنه هم من 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چجوری برعکسش کردی

بی محلی 

نرفتن به سمتش احترامشو دارم ولی سرسنگینم نه اینکه قهر باشم و اینا وقتی سمتم میاد ناز میکنم زیاد باهاش قاطی نمیشم تا خودش نخواد نمیرم سمتش خودبخود جذبم میشه تا نظرمو نخواد نمیگم 

من این موضوع واسم شده یه مشکل.حالم بد میشه از زنی که اویزون باشه همش شوهر شوهر کنه بدون اجازه شوهرش ...

من عزیزم😖وقتی هیشکیا غیرازشوهرت نداشته باشی غریب باشی همینه.البته اونم آویزون منه 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍