2777
2789
عنوان

تناسب اندام

4531 بازدید | 46 پست

خانما کسی هست که افتادگی شکمشو با ورزش و رزیم خیلی کم کرده باشه بدون جراحی

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
دوست من الا ی مانکنی شده ک نگو

چجوریییی،چه ورزشی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه باید بری فشرده سینه هاش آب شد خوش فرم شد شکمش رف پهلوهاش رف اصن داف شد

مث پروت؟😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

من پایین شکمم افتاده شده یعنی چاق نیست شل شده اما جرات عمل ندارم پس میشه؟

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

بله من بعد از زایمان اولم .الان دوباره حامله شدم گند زدم بهش .من خانمهایی که عمل کردن و دیدم اصلا توصیه نمی کنم چون تمام عمر باید رژیم داشته باشن و ورزش کنن بعدم درسته شکم ندارن ولی اگه چاق بشن چون بدنشون ریخته بهم جاهاییی که ازش چاق نمیشدن میشن مثلا پهلو هاشون زیاد میشه .بعد ما یه مثالییی داریم میگیم شکم توی آ شپزخانه ساخته میشه نه در باشگاه یه رژیم خوب پروتئین بگیر ورزش هم بکن حتمآ درست میشه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر