2777
2789
عنوان

نمیخوام بهش بگم ولی...

729 بازدید | 48 پست

به ی همفکری سریع نیاز دارم

عید پارسال من ی خاستگار داشتم ک خیلی عجله داشت برای ازدواج و سعی میکرد هر جور شده نظر منو جلب کنه و بعد عید عروسی و ...

یعنی فقط ۲ هفته اون هی از شرایطش میگفت منم ب خاطر اینکه واقعا زود میدونستم برای خودم و ی سری مسائل دیگه گفتم نه 

بعد اون ۲ هفته همه چی تموم شد  تا اینکه چند روز پیش خبردار شدم این اقا دارن ازدواج میکنن واقعا خوش حال شدم چون ب نظرم توانایی خوشبخت کردن ی دختر رو داره ضمن اینکه طرف هم خیلی دختر خوبیه و اونو هم دوس دارم 

حالا مسئله ای ک هست اینکه که ....

تعداد رای : 31
نظرسنجی
نه بابا بیخیال حرفای دوستت نگو اصلا چیز مهمی نیست که
30
96%
اره بگو خب حقشه ک بدونه
1
3%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

مسئله اینه ک حالا این دختر خانوم ب واسطه ی اینکه اقا هم دانشکده ایه منه و تو ی چند گروه درسی باهم فعالیت میکردیم میخواد عصر بیاد پیشم و دربارش ازم سوال بپرسه

نظر قطعی خودم این بود ک مسئله ی خاستگاری اون اقا مال یکسال پیشه و ما هیچ ارتباط دوستانه ای هم نداشتیم پس اصلا گفتنش هیچی نداره ب جز مشغول کردن فکر اون دختر طفلی

ولی دوستم از دیشب مغز منو ب کار گرفته ک اره با نگفتن این موضوع داری به هم جنس خودت خیانت میکنی😒 چون اون اصرار کرده ابزار علاقه کرده بوده بهت و ....

در حالی ک حتی ابراز احساس این اقا هم خیییلی رسمی بوده و من واقعا دوس ندارم فکر ی نفر رو ب خاطر موضوع ب این کوچیکی مشغول کنم

چون اگه خودم جای اون دختر بودم خیلی حساس میشدم با شنیدن این موضوع

حالا نظر شما چیه؟ایا بگم نگم چیکارکنم اخه؟

مرسی از همفکریتون👍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نگو..😐😐😐😐.یااگ خاستی بگی بگو ی خاستگارعادی بود ابرازعلاقم نکرد فقط درخواست داد ردش کردم 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
نگی بهتره

نظر خودمم همینه اخه واقعا چیزی نبوده ک بخوام بگم

ولی حرفای دوستم مردمم کرد فک کردم نکنه با نگفتن دارم بدی میکنم ب اون دختر 

نه اصلا دخالت نكن 

حق با خودته 

اصلا ب شما ارتباطي نداره 

حرفايي ك بهش بزني ي عمر رو زندگيت تاثير ميزاره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

اقا ب شما چه مگ شمامشاوری ن نباید گف وشما ی سال بقول خودت دیگ قضیت تموم‌شده واون اقا هم رفته دنبال زندگیش بالاخره خاستگاراهمه دارن وخاستگاری رفتنم گفتن نداره نگو‌عزیزم هیچی

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧