2777
2789
عنوان

نمیخوام بهش بگم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 48 پست
اگر این آقا مورد دیگه ای نداره که شما فکر میکنید روی زندگی دختر تاثیر بد داره ،این مورد رو نادیده بگ ...

دقیقا خودمم همینجوری فکر میکنم

مرسی از نظرتون

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

وا نگی ها... 

مگه اینکه چیز بدی میدونی ازش که روو زندگیشون ممکنه اثر بزاره معتاده؟  دختر بازه؟ 

آدم توی زندگیش کلی خواستگار داره و مرد هام ممکنه چند بار خواستگاری برن خلاف نکردن هیچ کدوم که 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی گفتنش هم هزار مسئله و مشکل داره شاید اون اقا اصلااااا دلش نخواد چیزی بگه اخه واقعا چیزی ...

آره استارتر گناه داره خواستگاری اونا هم امکان داره خراب بشه 

اگه نکته ی منفی داره پسره میتونی بگی ولی خواستگاری رو نه 

ن گلم اعصبانیت چی برام‌جالب بود دوستت چ اصراری داره ب اینک ب اون خانوم‌چی بگی مگ‌مرده مشکلی داشته ک ...

نه اون اقا ب نظرم جز شایسته ترین پسرای دانشکدمونه و من مطمئنم ک میتونه خوشبخت کنه همسرشو 

ی کم خانواده ی سخت گیر با عقاید و چارچوب های خاص دارن ک اونم احتمالا دختر خانوم خودش دیده دیگه و مشکلی نداشته

پس شد همون نگم دیگه 

با گفتنت چند فکر رو به ذهن اون دختر بیچاره میندازی:

1. اینکه تو خودتو از اون دختر سَرتر میدونی چون تو بهش گفتی نه و اون آقا بعد از تو اومده خواستگاری اون

2. ممکنه هنوز به اون آقا فکر کنی (چون درغیر اینصورت بعد از یکسال بهش نمیگفتی)

3. بعد از ازدواج هر رابطه ای که این دختر با تو داشته باشه ممکنه فکرای الکی بیاد تو ذهنش و ....

4. ممکنه فکر کنه همسرش هنوز هم شما رو میخواد

پس نتیجه اینکه اصلا حرفی نزن

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
آره استارتر گناه داره خواستگاری اونا هم امکان داره خراب بشه  اگه نکته ی منفی داره پسره میتونی ...

نه اصلا دختر باز ک اصلااااااا

اعتیاد هم نه من چیزی دراین مورد ندیدم ازشون

مرسب از نظرتون

اخه میدونی گفتنش هم هزار مسئله و مشکل داره شاید اون اقا اصلااااا دلش نخواد چیزی بگه اخه واقعا چیزی ...

خب شمام همین خواستگاری ساده رو بگو اینو در نظر داشته باش که اگه آقاهه بگه در نظر دوستت شما دروغگو جلو داده میشی.

کلا هیچی بهتر از صداقت نیست😘

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
نظر خودمم همینه اخه واقعا چیزی نبوده ک بخوام بگم ولی حرفای دوستم مردمم کرد فک کردم نکنه با نگفتن دا ...

مردا قبل این که عروسی کنن کلی خواستگاری میرن 

برای دختر مجردم کلی خواستگار میاد ک قسمت نمیشه 

این آقام از شما خواستگاری کرده و قسمت نبوده 

و حالا ممکنه با این دختر خوشبخت بشه و شاید حرفای شما بعدا روی زندگیش تاثییر بزاره 

من خودم خبر دارشدم ک دختر عموی شوهرم شوهرمو خیلی دوس داشته با اینکه شوهرم خواستگاریش نرفته و اصلا ازش خوشش نمیاد ولی من دیدم نسبت ب اون دختره خوب نیس 

فردام اگه دوستت عروسی کنه و بره سر زندگیش دیدش نسبت ب شما عوض میشه  و خودت اذیت میشی 

پس نگی بهتره

خدا جونم الان فهمیدم ک مصلحتمو خواستی قربونت برم ک انقد مهربونی 😘😘
خب شمام همین خواستگاری ساده رو بگو اینو در نظر داشته باش که اگه آقاهه بگه در نظر دوستت شما دروغگو جل ...

میدونی من با خودم فکر کردم اگه از اطرافیان چیزی شنیده باشه و مستقیم ازم بپرسه ک اره بوده یا نه میگم فقط در حد ی پیشنهاد ساده بود و تموم 

اگه هم نپرسه نگم بهتره 

دروغ هم نگفتم ک 

ممنون از کامنتت

مردا قبل این که عروسی کنن کلی خواستگاری میرن  برای دختر مجردم کلی خواستگار میاد ک قسمت نمیشه&n ...

درسته حرفاتون

ممنون ک وقت گذاشتی و کامل نوشتی 

مرسی از نظر اوکی پس نمیگم 

😍😍😍😘😘😘

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

به نظر من باید بگی کامل و عین حقیقت هرچی که بوده نگفتنش عین این میمونه که شما و اون آقا اون دختر رو "احمق" فرض کردید.درست اینه که بگی عین حقیقت و با جزئیات نه یک کلمه بیشتر نه کمتر

چرا اینقدر جدی میگیری فقط خواستگاری کرده.حتی بعد از جواب منفی اصرار هم نکده.پس حس خاصی نبوده که قابل ...

اصرار بوده ولی منم موافقم ک چیز خاصی نیست