2777
2789

تا حالا عاشق شدین؟ نشونه هاش چیه ادم از کجا بفهمه عاشق شده 

ولی خداییش اینو میدونم پسرا عاشق زیبایی دخترا میشن نگین ن فقط زیبایی پاکم ک باشی مخلصتن 

بله عاشق شدم 

والا اگه قرار بود تو بدوني عاشق چيش شدم الان تو بابد عاشقش بودي ن من😂😂😂😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق هورمونی سریع اتفاق میفته سریع هم عادی میشه.

عشق واقعی به مرور و با شناخت به‌ وجود میاد و پایداره.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اولین علامتش اینه نه کسیو میبنی نه میشنوی حتی اگر رابطه اشتباه باشه خزیت کامل داری و ادامش میدی🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
چ ربطی داشت😂😂🤦

ببين هركسي مطابق با سلايق و علايقش عاشق ي سري خصلت هاي طرف مقابل ميشه 

شايد از نظر استارتر معيار من خيلي مسخره باشه 

نميدونم چجوري توضيح بدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بله عاشق شدم خیلی حس دوگانه ای بود واسم از ته قلبم دوسش داشتم تمام فکر و ذکرم شده بود کلا آیندمو فردامو با اون میدیدم از اونطرفم چون باعث شده بود حال خوبم وابسته اون باشه و کلا دیگه مستقل نبودم ازش بدم میومد

و خدایی که به شدت کافیست ...