یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
همه این اتفاقارو دارن عزیزم اصلا نگران نباش خود منم همین اتفاق برام افتاده تا جایی ک میخاستم طلاق بگیرم ولی خداروشکر بعدش درست شد. اصلا نگران نباش ایشالا ک همه چی درست میشع و خوشبخت میشی
تو فقط و فقط شوهرتو راضی نگهدار.فقط خلوت خودتون مهمه.الهی عروسی حقیقی تو خونه خودت باشه.همش گذراست..نهایتا ۱ماه بقیه حرف ترو میزنن یادشون میره پس عشقتون الهی ابدی و پایدار