2777
2789
عنوان

بهتون نیاز دارم

259 بازدید | 28 پست

بچه ها لطفا این شب قدری نفری یه صلوات بفرستین برام...نزدیک عروسیه و خانواده شوهر دارن خیلی بازی در میارن...دعا کنین به خوبی و خوشی و با آبرو تموم بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خواهری  

خوشبخت بشی عروس خانوم   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

همه این اتفاقارو دارن عزیزم اصلا نگران نباش خود منم همین اتفاق برام افتاده تا جایی ک میخاستم طلاق بگیرم ولی خداروشکر بعدش درست شد. اصلا نگران نباش ایشالا ک همه چی درست میشع و خوشبخت میشی

بهترین نیستم ولی اگ اراده کنم بدترین میشم😎😋

به امید خدا و امام زمان بهترین خوبی ها ایشالله.

تو فقط و فقط شوهرتو راضی نگهدار.فقط خلوت خودتون مهمه.الهی عروسی حقیقی تو خونه خودت باشه.همش گذراست..‌نهایتا ۱ماه بقیه حرف ترو میزنن یادشون میره پس عشقتون الهی ابدی و پایدار