2777
2789
عنوان

سرگرمی من و اقای همسر

572 بازدید | 25 پست

خانوما هوا گرم بود

اقام گفت با موتور بریم احیا

منم خیلی میترسیدم از موتور

یعنی یادم نمیاد اصن سوارشده باشم

قبول کردم

چ کیفی داشت خدایی

البته یکم میترسیدم ولی درکل خوش گذشت

کیا تجربه کردن؟

خوش میگذره نه؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدتامسجد فاصلس ک خوش گذشته باشه؟

دور دور کردیم اضافی

مستقیم ک نرفتیم مسجد😎

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

اوووف من روانی موتووورررم ...همش ب شوهرم میگم ازین موتور گنده ها بخررر بریم دور دور ....الان چن ماهه سوار نشدم دلم لک زده😟😟😟😟

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

منم یه بار سوار شدم تویه جزیره.همسرم جلوپسرم وسط من عقب.تازه سربالایی بود.همش فکر میکردم از عقب میوفتم.

هرچه میگفتم وایسا.میگفت چیزی نمیشه.

خیلی خوش گذشت

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
اوووف من روانی موتووورررم ...همش ب شوهرم میگم ازین موتور گنده ها بخررر بریم دور دور ....الان چن ماهه ...

منم همينطور😢شوهرم نميخره😞ميگه ميترسم ورداري بزني بيرون 

اخه سابقه اينكارارو دارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم همينطور😢شوهرم نميخره😞ميگه ميترسم ورداري بزني بيرون  اخه سابقه اينكارارو دارم

😂😂😂😂منم خیلی دوس دارم ولی فقط ی بار ک خودش بود گزاشت برونم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

بله ماتوزمان دوستی چه خاطره هایی ازموتورسواری داریم😊

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
😂😂😂😂منم خیلی دوس دارم ولی فقط ی بار ک خودش بود گزاشت برونم

شوهرم نميزاره 

ميگفت ميافته روت☹️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊