2777
2789
عنوان

مشکل ریه و تنفس

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 41 پست
سلام. ببخشید الان تاپیکتون رو دیدم. منم چند ماهه همین مشکل رو دارم هزارتا دکتر رفتم ولی مشکل تنگی نف ...

سلام.خداروشکر خیلی بهتره.ما مطب دکتر اسلام نژاد رفتیم.

ولی بهش گفته که اصلا سرما نباید بخوره

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واینکه دکتر تشخیصشون چی بود؟ نگفتن چرا اینجوری شدن؟

آسم خفیف داره.

داروهاش زیاده نمیدونم اسمشونو

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
فوق تخصص رفته .تست خلط داده و... هیچی تشخیص ندادن.فقط همون تست نفسش مشکل داشته که علتشو نتونستن پیدا ...

تست خلط واسه چیه؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
تست خلط واسه چیه؟

خدایی نکرده برای سرطان و عفونت و...

خدایی نکرده برای سرطان و عفونت و...

دکتر مهرناز اسدی بیمارستان امام خمینی مطبشون هم میدان ولیعصر عالیه کارش ، من سه سال پیش ایشون میرم ، عمل هم کردن ریمو

شهرزاد دختر کوچولوی من🤍❤️🧡
سلام. ببخشید الان تاپیکتون رو دیدم. منم چند ماهه همین مشکل رو دارم هزارتا دکتر رفتم ولی مشکل تنگی نف ...

سلام عزیزم 

ببخشید میپرسم شما تنگی نفست چجوریه

نمیتونی کلا راحت نفس بکشی یا فقط نفس عمیق مشکل داری؟

ازقبل این مشکل داشتن یبار مریض شد دکتر عمومی براش انتی بیوتیک و سرم تزریق کرد که باعث شد ریه اش آب ب ...

سلام میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیش همسرتون خوب شدن؟ببینید مشکلات گوارشی باعث تنگی نفس میشن من خودم دوماهه تنگی نفس دارم دکتر تشخیص داد که ریه سالمه ولی زخم مری و رفلاکس اسید مداوم  دارم الان دارو میخورم یه ماهه تحت درمانم  پس صد در صد شوهرتون اگه ریه اش سالمه مشکل از معده و مری و قلب می تونه باشه برید متخصص گوارش