2777
2789
عنوان

مشکل ریه و تنفس

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 41 پست
اگ هر از گاهي سرفه ميكنن الرژي ميشه گفت ولي سرفه هاي طولاني در حدي كه وقتي سرفه ميكني  سرتو ...

خون نه نداره ولی یهو مثلا بلند میخنده به سرفه میفته ولی فقط سرفس.دیونه شدم از فکر😣

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا  الرژي با مشكل ريه زمين و اسمون فرقشه

خوب هیچکدوم از دکترا تا حالا تشخیص خاصی ندادن فقط یه نفرشون اینو گفت،اصلا نمیدونم چه مشکلیه که قابل تشخیص نیست براشون

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

بعضی شبا خیلی خروپف میکنه که هی مجبورم صداش کنم جا به جا بشه😣

گلم من یه توصیه دارم امیدوارم برای شماهم کار ساز باشه

من چند سال پیش ریه م داغون شد

حالم وحشتناک بود داشتم به بیمارستان فکر میکردم پسرخالم یه شربت برام آورد بعد از ۱ ماه خوب خوب شدم

شربت آویشن توسیان

یه فوق تخصص کار بلد اگه میشناسین معرفی کنید شاید اینبار جواب گرفت 

گلم من یه توصیه دارم امیدوارم برای شماهم کار ساز باشه من چند سال پیش ریه م داغون شد حالم وحشتناک ب ...

اونم خورده بی تاثیر بوده.من یه مدت داروی سنتی و دمنوش و... دادم بی فایده بود.

يني تهران هستي و مسيح دانشوري نرفتين؟؟☹️😕😕

مطب چندتا تا دکتر فوق تخصص رفته.

اونجا بايد برين

اوکی.ممنون از راهنماییت.دعا کنید دیگه واقعا هر دو خسته شدیم

سلام. ببخشید الان تاپیکتون رو دیدم. منم چند ماهه همین مشکل رو دارم هزارتا دکتر رفتم ولی مشکل تنگی نفسم خوب نشده هنوز و خیلی اذیتم میکنه😢 شوهر شما بهتر شدن؟ ممنون میشم منم در جریان بذارین چیکار کردین.