2777
2789
عنوان

مشکل ریه و تنفس

13079 بازدید | 41 پست

سلام.کسی بوده مشکل تنفس داشته و درمان شده باشه؟

لطفا دکتر خوب بهم معرفی کنید.

شوهرم چند سال مشکل داره هر دکتری که رفته نتونستن مشکلشو تشخیص بدن الان یه مدت خیلی بدتر شده.خصوصا اگه معدش عصبی شه بدتر میشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا چیکارن چ علائمایی دارن

ازقبل این مشکل داشتن یبار مریض شد دکتر عمومی براش انتی بیوتیک و سرم تزریق کرد که باعث شد ریه اش آب بیاره دیگه از انوقت به بعد حتی یروزم آروم نشد نفسش

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

وقتی عصبی میشه صدای نفسش زیاد میشه انگار که راه نفسش بسته میشه.روی. سینش سرمو میذارم صدای خس خس میده.مجبوره اسپری بزنه تا یکم آروم شه

ازقبل این مشکل داشتن یبار مریض شد دکتر عمومی براش انتی بیوتیک و سرم تزریق کرد که باعث شد ریه اش آب ب ...

ريه ش آب اورده 

خطرناكه بفركش باش

برين آب ريشو بكشن

البته اين عمل هم خطرناكه ولي چاره اي نيس

فوق تخصص رفته .تست خلط داده و... هیچی تشخیص ندادن.فقط همون تست نفسش مشکل داشته که علتشو نتونستن پیدا کنه.یبارم بهش گفتن آلرژیه😑

خیلی بده واقعا.سرفه زیادمیکنن یا فقط تنگی تفس دارن؟

سرفه هم داره😑

ريه ش آب اورده  خطرناكه بفركش باش برين آب ريشو بكشن البته اين عمل هم خطرناكه ولي چاره اي نيس

این موضوع برا ۴ سال پیش بود که بستری شد و خداردشکر رفع شد ولی تنگی نفس و سرفه از اون موقع بدتر شد.