2777
2789
عنوان

ختم مجرب و دسته جمعی ذکر یونسیه

1754 بازدید | 93 پست

**این دکر خیلی مجربه. ما به نیت اسغفار و باز شدن گره های مالی و معنوی.سبز شدن دامن منتظرا.صلح بین زن و شوهرای همه جهان علی خصوص بچههای همین تایپیک میخونیم.

**هر کس هر تعدادی که مایله بخونه .اعلام کنه ..

**زمان خواندن ذکر از نماز معرب امشب تا اذان صبح فردا

**ذکر یونسیه:لا اله الا انت.سبحانک انی کنت من الظالمین

***رسول خدا:ایا خبر دهم از دعایی که هر گاه غم و گرفتاری و بیماری پیش امد.آن دعا را بخوانید گشایش حاصل شود.اصحاب گفتند اری .فرمود دعای یونس که طعمه ماهی شد.

امام صادق:عجب دارم از کسی که غم زده است.چطور این دعا را نمیخواند( ذکر یونسیه..چرا که خداوند در ادامه ایه میفرمایند.ما او را پاسخ دادیم و از غم نجات دادیم...

پیامبر فرمود:هر بیمار مسلمانی این دعا را بخواند اگر در ان بیماری بهبود نیافت و مرد.پاداش شهید به او داده مبشود و اگر بهبود یافت در حالیست که تمام گناهان امرزیده شده

مردی خراسانی نزد امام صادق امد و عرص کرد فدایت شوم تا کنون بچه دار نشدم چه کنم.حصرت فرمود هر گاه برگشتی به وطن و نزد همسرت آیه وذالنون اذ ذهب مغاضبن فظن ان نقدر علیه فنادی فی الظلمات لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین تا 3 ایه بخواند انشالله فرزند دار خواهی شد

***انشالله بتونیم 7000 تا باهم بخونیم

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آیه ای ک ب مرد خراسانی گفتن چی هست ؟؟؟؟؟؟

همین ایه دکر یونسیه هست دیگه.این ایه 87 سوره انبیا هست .تا سه ایه بعدش که همش میشه همین دکر یونسیه.تو نت هست سرچ کنید

از وذالنون بخونیم یا فقط لا اله الا انت سبحانک..

نوشتم تو توصیحات دکر یونسیه میشه.لا اله الا انت .سبحانک انی کنت من الظالمین

لطفا با اعراب بذارید

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯