2777
2789
عنوان

ختم مجرب و دسته جمعی ذکر یونسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 93 پست

من 500

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقا حرف منم هست 

✋🌸🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
لطفا با اعراب بذارید

من گوشیم اعراب نداره بزارم .اگه کسی از دوستان بتونه بزاره ممنون میشم.تو نت هم هست اگه سرچ کنید

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

خانما لطفا تو تایپیک های دیگه بفرستید لینک رو که  انشالله تا شب متقاصی 7000 تا تکمیل بشه

ذکر یونسیه : لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ ( آیه ۸۷ سوره انبیا )

معنی ذکر یونسیه به فارسی : هیچ خدایی جز تو  نیست ، تو منزه هستی و من از ستمکاران هستم.

ختم ذکر یونسیه

ختم های ذکر یونسیه از ۴۰۰ مرتبه شروع می شود و در رقم های مختلفی ( ۷۰۰ ، ۱۰۰۱ ، ۳۰۰۰ ، ۴۰۰۰ ، ۷۰۰۰ ) ادامه پیدا می کند. توصیه شده است برایختم ذکر یونسیه بعد از نماز عشاء تا هر زمان از شب  در حالت سجده انجام شود.

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
ذکر یونسیه : لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ ( آیه ۸۷ سور ...

دستت درد نکنه خانم گلی

خانما لطفا تو تایپیک های دیگه بفرستید لینک رو که  انشالله تا شب متقاصی 7000 تا تکمیل بشه

آ

آخر نفهمیدیم سنگینه یا نیست

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
الان دقيق براى باز شدن گره هاى مالى و معنوى چى بايد بخونيم  

همین ذکر یونسیه دیگه گلم...لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین .اگه با اعراب میخوایید .دوستمون بالا نوشتن...فقط شما اعلام کن چند تا میخونی