2777
2789
عنوان

کیا بچه شیربه شیر دارن

219 بازدید | 12 پست

سلام

من دختر اولم۲۲ماهشه واز وقتی که دختر کوچیکم ۱۲روز بدنیا اومده مریض شده و بیحاله و هر چیزی رو که میخاد نمیدم جیغ و گریه راه میندازه ،مثلا میزارم تو کریر میاد میخاد بره روش بخابه..میخام بدونم چطوری رفتار کنم باهاش که ناراحت نشه و حسودی نکنه بیشترم میمونه تو خونه حوصله اش سر میره بهونه میکنه

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم بيشتر توجهتو به دختر اولت داشته باش اون الان خيلي محبت ميخواد چون هنوز كوچولويه ني ني كه فقط فعلا بايد مراقب خواب و شيرش باشي چيز ديگه اي نميخواد عيب نداره ني ني رو بردار به بزرگتره بگو بيا پرنسسم تو هم بخواب ببين چطوريه آخه تو پادشاه خونه اي و خواهرت وزير اين حرفات الان كوچولويه اما بعدها يادش مياد ... سعي كن نقطه توجهت فعلا اولي باشه 

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

اتفاقا ني ني هاتون فاصلشون اينقد خيلي هم عاليه مثل من خوبه ١٥ سال خدا به همتون كمك كنه و توان بده

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....