2777
2789

سلام دوستان یه ماهه پسرمو از پوشک گرفتم .همه چیز خوب بود دستشویی شو میگفت فقط بعضی وقتا چند قطره خودشو خیس میکرد ولی الان یه هفته است دیگه دستشویی شو نمیگه وخودشو خراب میکنه .چیکار کنم کیا تجربه دارن؟کمک م کنین.چه رفتاری باهاش داشته باشم 

این نیز بگذرد

وای نگو که پدر من درومده این چند روز تعطیلی گفتم از پوشک بگیرمش زیر بار نمیره

الان کهشما میگی بعد یه ماه باز ممکنه یادشون بره  

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم دیگه خودش پوشک پاش نکرد .دیگه یه روز هر کاری کردم نذاشت پوشک پاش کنم منم گفتم خب از پوشک بگیرمش دیگه .الان از همه بدتر اینه که اسهال هم داره

این نیز بگذرد
شرت عینکی پاش کن  تند تند ببرش دستشویی

اره همینکارو میکنم ولی خب پس کی میخواد مستقل بشه و خودش بگه.الان که اسهال داره اصلا قابل پیش بینی نیست دستشویی کردنش .

این نیز بگذرد
شب افطاری جایی دعوت هستم میتونم پوشک پاش کنم.یا اصلا نباید پوشک کرد؟

اسهال داره مهمونم هستی پاش کن ولی براش توضیح بده اینبار فقط چون مریضه پاش میکنی

مشکل من اینه پسرم تند تند دستشویی نمیاد در حد یه دقیقه میمونه زود در میره

اسهال داره مهمونم هستی پاش کن ولی براش توضیح بده اینبار فقط چون مریضه پاش میکنی مشکل من اینه پسرم ت ...

اهان باشه پاش میکنم .هر وقت ازش میپرسی دستشویی داری میگه نه ندارم بعد میبینی بعد چند دقیقه خودشو خیس میکنه.و اینو دیدم که میتونه خودشو نگه داره ولی شیطنت و بازی اجازه نمیده بیاد سمت دستشویی.هی به اون قسمتش دست میزنه و پاهاش و بهم میچسبونه کاملا مشخصه دستشویی داره ولی وقتی بهش میگی دستشویی داری میگه نه ندارم.به زور باید ببرمش دستشویی اونجور وقتا

این نیز بگذرد
اهان باشه پاش میکنم .هر وقت ازش میپرسی دستشویی داری میگه نه ندارم بعد میبینی بعد چند دقیقه خودشو خیس ...

مثل پسر من دقیقا 

منتها روانشناس مهدش گفته اصلا اجبار و دعوا نباید باشه اینم که با زبون خوش نمیاد

مثل پسر من دقیقا  منتها روانشناس مهدش گفته اصلا اجبار و دعوا نباید باشه اینم که با زبون خوش نم ...

اتفاقا باید بدون کارش اشتباه من هر وقت دعواش نمی‌کردم دفعه بعد تو شلوارش خرابکاری می‌کرد ولی وقتی دعواش میکردم سعی می‌کرد تکرار نکنه