سلام پسر من دو سال و هست ماهشه حدود دو ماه پیش دو روز سعی کردم از پوشک بگیرمش دیدم وقتی باز میزارمش تو بک ساعت شش بار جیش میکنه واقعیتش عصبی شدم بی خیال شدم چون کارمند هستم مادرم بچه رو نگه میداره همکاری نکردم باهام اونموقع گفت اذیت میشه الان این چن روز که تعطیل بودم دوباره شروع کردم در کمال تعجب از وسطای روز اول خودش جیشش و گفت الان چن تا سوال دارم؟
اول اینکه من هر چن دقیقه ازش میپرسم جیش داری یانه؟ درسته اینکار ایا؟ بیرون میبرم پوشکش میکنم؟ازش سوال هم میکنم مامانم میگه چرا هی ازش میپرسی اذیت میکنی بچه رو! واقعا اذیت میشه از پرسیدن؟یعنی نباید بپرسم؟شبا چی هنوز پوشکش کنم؟یه چیز دیگه اینکه هر دوبار که سعی کردم از پوشک بگیرمش یبوست گرفته؟الان سه روزه شکمش کار نکرده حتی با شیاف زور میزنه بچه ولی بیفایدس همشم میگه مقعدش درد گرفته؟بنظرتون علت یبوست چیه؟
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
پی پی شونو که زوده بگن حداقل تاسه سالگی چون یکم از نظر اینکه تکامل پیداکنن وهردورو باهم بگن کار داره مخصوصا جیش که کنترلش یکم سخته ،منم شبا دخترمو پوشک میکردم ولی خب عادتش نده وشباهم بزار بگه البته من سوال کردم گفتن تا۵سالگی شباهم امکان جیش کردن دارن وجای نگرانی نیست
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔