2777
2789
من چه خاکی ب سر کنم وقتی عداتش داد ب موتور میدویدم دنبال موتوره؟

بچتو تو خونه نگه دار نزار بیوفته دستشون 

اخه چه کاریه 

واقعا چطور دلت میاد بچه کوچیکتو بفرستی موتور سواری

نمیترسی اتفاقی براش بیفته واقعا ؟

فقط تقصیر خودته 

مگه میشه ب زور بچتو ببرن 

ی فکری ب حال این مشکلت بکن 

وگرنه واسه بچتم بده 

بد تربیت میشه 

بد بزرگ میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب برام نذاشته. این خودش یه بچه جا گذاشته‌. بگو چرا دلت واسه اون نسوخت

توکه گفتی همسرِ پدرشوهرت بچش نمیشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خب از ازدواج اولش بچه داره جاش گذاشته الان سنش رفته بالا

آهاحالا متوجه شدم قبلش فکرکردم ازاینایی بوده که کلاً ازاولش بچه دارنمیشده وبه خاطرهمین طلاقش دادن بعداً اومده همسرِ پدرشوهرت شده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آهاحالا متوجه شدم قبلش فکرکردم ازاینایی بوده که کلاً ازاولش بچه دارنمیشده وبه خاطرهمین طلاقش دادن بع ...

نه بابا پسر خودشو جا گذاشته اینجا از خپشی داره میترکه. حموم نداشتن تو داهاتشون

نمیدونم چی بگم ولی اوناهم دوسش دارن که بهش محبت میکنن مطمعن باش هیچکس راضی نمیشه بچه بدون مادرش بزرگ شه هرجوری ک باشه تو مادر بچتی اونا هم خانواده شوهرتن این خود تو بودی که بیخیال شدی هیچکس نمیتونه به زور بچه کسی و بگیره البته با چبزای ک تعریف کردی و من قاضی نییستم..

به نفر تو خانواده من هست که از وقتی بچه اش دنیا اومد اونو انداخت خونه ی پدر شوهر و مادر شوهر همه کارای بجه رو خانواده شوهرش انجام دادن حتی الان چند روزه گذاشته رفته خونه ی پدریش و بچه رو نبرده 

نمیدونم ینی اگه من مادر بشم میتونم بچمو ول کنم و چند شب کنارش نخابم؟؟هیچوقتتت نمیتونم 

امیدوارم اگه بچه تو دوست داری ببشتر براش وقت بذاری 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
نه بابا پسر خودشو جا گذاشته اینجا از خپشی داره میترکه. حموم نداشتن تو داهاتشون

خانوم خدابه فریادتون برسه بااین خانوم

نمیدونم چی بگم ولی اوناهم دوسش دارن که بهش محبت میکنن مطمعن باش هیچکس راضی نمیشه بچه بدون مادرش بزرگ ...

واقعا چه مقایسه ی مسخره ای!!! من تنها دلیل موندم تو این تازه به دوران نرسیده ها تین طفل معصومه. شبام کلا پیش خودم خوابیده. وقتی من حاضرش میکنم ببرمش بیرون بابابزرگش زرت از بالا میاد میبرتش من چه کنم؟ ندمشم میره به شوهرم گله میکنه. وقتی با موتور میپره جلو پسرم پسرمم واسه موتوه میپره بغل اون من چه کنم. بچه رو هم که نمیشه بندازم تو یه اتاق درشو ببندم که. ضمنا شوهرمم میکنن که بچه رو ببره 

خانوم خدابه فریادتون برسه بااین خانوم

دیوونم کرده با رفتارای مکار انش. یه جوری سفت با چنگ و دندون اینجارو چسبیده. خدایا ادم بچه ی خودشو بتونه ول کنه بچه ی مردمو دوست داره؟!!!