2777
2789
واقعا چه مقایسه ی مسخره ای!!! من تنها دلیل موندم تو این تازه به دوران نرسیده ها تین طفل معصومه. شبام ...

مقایسه نکردم تعریف کردم مگه من تو خونه ی توام که بدونم چجوری هستی من قضاوتی نکردم امیدوارم مشکلت حل بشه 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی ها زنه میخواد ثابت کنه وظایف مادر رو غیر خوده مادر هم میتونه انجام بده.از طرفی پدر شوهرت راحت رفته زنه دوم گرفته مراقب زندگیت باش شوهرت بچه همون پدره ممکنه بی بند باری و تعهد رو رعایت نکنه.بعدشم یکم خودی از خودت نشون بده شوهرت هی دیده کوتاه اومدی داره ازت سواری میگیره بزن به در پروحی الانم که خدا خواست بهونه اش جور شد

بچت به محبت مصنوعی عادت کرده بعد بزرگتر بشه مجبوری بخاطر اینکه رشوه بدی بهش نره پیش اونا یا تو محبت برابر باشی مثل اونا مجبوری کار اشتباه بچه ات رو نادیده بگیری و دعواش نکنی در این صورت عادت به چندتا بزرگتر میکنه بسته به شرایط هر کدومشون نازشو خرید سمت همون میره.بهونه بیار میبینی شوهرت میخواد ببره بالا تا حرفش پیش اومد الکی بگو وای خودشو کثیف کرد ببرمش حموم خوابش میاد چند شب تنها نهایت میره بعد عادت میکنه.اگه قهر کردی از دست پدر شوهرت و زنش ولی بچه ات بره میشه عادت اونم از خداشونه پای تو رو کوتاه کردن چی بهتر از این

بچه ام زیر یکساله خونواده شوهرم خیلی دوستش دارن تو مهمونی ها همش دوست دارن بگیرن تو بغلشون بعضی وقتها بهونه میارم بعضی وقتها وقتی میدم سری میگیرمش با خنده میگم بدید بچمو اذیت میکنید.هم خوده شوهرم سفارش میکنه کلا بچه زیاد بهشون نده کوچیکه خطرناکه هم بچم واقعا کلافه میشه حتی به دنیا اومد چند وقت اول اصلا بغلشون ندادم گفتم تو بغل منه راحتر میتونید نازش کنید روز اولم گفتم شوهرم احازه عکس گرفتن نمیده چون فلش گوشی خطر داره وقتی بچه هاشون میخواستن عکس بگیرن سری مادرشون از ترس شوهرم جلو بچه هاشون میگرفتن میدونستن حساسیم.جالبیش اینه خونواده من که اینجا نیستن همشونم از خونواده شوهرمن دیگه یار کشی نداریم راحت

بچه ام زیر یکساله خونواده شوهرم خیلی دوستش دارن تو مهمونی ها همش دوست دارن بگیرن تو بغلشون بعضی وقته ...

این زن خییییییلی پررو تر از این حرفاست.بچم خواب بود یه بار بچم خواب بود میخ‌واست بیدارش کنه که شوهرش میاد بگیرش بغل ببرش پیشوازش تا لوندی کنه. هرررررچی گفتم دست نزن به بچه کار خودشو کرد منم رفتم بچه رو گرفتم بردم. نمیدونم چه کنم با این موجود

بچه ام زیر یکساله خونواده شوهرم خیلی دوستش دارن تو مهمونی ها همش دوست دارن بگیرن تو بغلشون بعضی وقته ...

جالبش میدونی چیه؟ شوهر احمق من وقتی گله میکنم میره سروقت گوشیم فکرمیکنه زیرسرم بلند شده.

ناراحت نشی ها زنه میخواد ثابت کنه وظایف مادر رو غیر خوده مادر هم میتونه انجام بده.از طرفی پدر شوهرت ...

من احساس میکنم میخواد خودشو حسابی جا کنه تو دل شوهرش چون پسرمو خیلی دوست داره اون. بعدم چون دیگه بچه دارنمیشه بدش نمیاد یه بچه بزرگ کنه واسه آینده خودش

صبح زود از خواب بيدار بشو غذاتو بزار با بچه بزن بيرون پاركي جايي 

تو خونه حسابي با بچت بازي كن 

حتي ميتوني موتور كوچيك پلاستيكي قيمت مناسب هم براش بگيري تا سوار بشه

وقتي كه شوهرت نيست كه بچه رونده وقتي هم كه شوهرت اومد وبچه روداد تو هم با بچت برو انقدر برو كه احساس مزاحمت بكنن وخسته بشن

محتاج دعام🙏
من احساس میکنم میخواد خودشو حسابی جا کنه تو دل شوهرش چون پسرمو خیلی دوست داره اون. بعدم چون دیگه بچه ...

واااای نه زندگیت نجات بده الان وقتشه بچه اتو بگیر نذار اصلا بره بالا نهایت شبها شوهرت میره باز اشکال نداره با خودش ببره بیاره دیگه خارج از این تایم نده بچه اسباب بازی نیست هی صاحب جدید پیدا کنه.حرف از یه ادم که باید برای ایندش برنامه ریزی و الگو تربیتی داشته باشی شی نیست که بگی این خراب شد یکی دیگه برم دستم بگیرم.

جالبش میدونی چیه؟ شوهر احمق من وقتی گله میکنم میره سروقت گوشیم فکرمیکنه زیرسرم بلند شده.

چه ربطی داره اگه اینطور باشه باید بچت برات بی ارزش باشه گریه زاری کن سروصدا کن اما بچه تو تنها نده جایی کار داری با خودت ببر جدیدا مادرا یاد گرفتن بچه رو پیش یکی میذارن میرن دنبال کاراشون شما اول خودتو بساز بعد کم کم شوهرت زمان میبره ولی شدنیه

این زن خییییییلی پررو تر از این حرفاست.بچم خواب بود یه بار بچم خواب بود میخ‌واست بیدارش کنه که شوهرش ...

بزن به پروحی اول اینکه کم رفته امد کن وقتی کسی نیست مخصوصا تنهایی خودتون هستید وقتی میخواد با پروحی به زور ببرتش بگو بهش به جهنم که ازت دلخور میشه اگه مادر شوهر واقعیت بود باز یه چیزی