2777
2789
عنوان

چقدر بیشعوره

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست
اونوقت من جهیزیه چیدم خواهرشوهرم اصلا نیومد ببینه چی به چی هست انقدر بی عاطفه اس😐

از بی عاطفگی تذار منم اولین بار رفتم خونه زنداداشم فقط چیز های ظاهری رو دیدم و کلی از خانواده اش و سلیقه خودش تعریف و تشکر کردم ...و لازم ندیدم برم تمام ظرفا برقیا رو دید بزنم چون اصن خوشم نمیومد ...و حس کردم شاید حس خواهر شوهری بهش القا بشه با این کارم .....ینی زن داداش منم همچین فکری کرد !نه فکر نکنم 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکم دل و قلبت رو بزرگ کن شایدم از خواهر همسرت بدی دیدی که الان اینطوری داری واکنش نشون می دی وگرنه موضوع خیلی مهمی نیست 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم واقعا این خیلی چیز مهمی نیست که بخاطر خودتو حرص بدی و نی نی تو دلتو اذیت کنی با ناراحتیت

یکم دلتو بزرگتر کن گلم چه اشکالی داره بیاد ببینه خب.قبول کن که اگه بعدشم نمیومد ببینه میگفتی چشم دیدن نداشته چون خونمونو درست کردیم نیومده ببینه.

خوشحال باش که براتون ارزش قائل شده

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
اینایی ک میگن وااا حالا چی شده خیلی خنده دارن روساعت توضیح دادم ک چیشده بعد میان میگن واااا خب حالا ...

نه خدایش.... ما خونه خریده بودیم نوساز بود کابینت باید خودمان میزدیم. سفارش دادیم وقتی کامل شد قبل اینکه حتی خانواده های منو همسرم و حتی خودمان ببینیم خواهر شوهر و همسرش زحمت کشیدن رفتن خونه رو دیدن و برامون عکس فرستادن... این خرفا چیه اخه بین خماهربرادر فاصله این حرفا و این حساسیت ها باشه که دیگ هیچ. دنیا بی ارزش میشه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
چه اشکالی داره خوب خواسته خونیه داداشش رو ببینه منم داداشم تا تغییرات داد به زن داداشم گفتم سریع عکس ...

این خیلی فرق داره تا اینکه دور از چشم من بره ببینه و من هنو خودم ندیده باشم.بعله اگه ب من میگفت عکس بفرس از همه جای خونه میفرستادم

این خیلی فرق داره تا اینکه دور از چشم من بره ببینه و من هنو خودم ندیده باشم.بعله اگه ب من میگفت عکس ...

😐😐😯😯😯😯😕😕😕😕😕اینکارارو نکن دخترخوب به مرور زمان خدایی نکرده شوهرتو از خودت دور میکنی

حالا چرا خونه نمیری؟؟؟میتونستی شما هم بری ولی به چیزی دست نزنی.....متوجه نشدم به صورت خودکار که نیست ...

من خواستم برم شوهرم سر شب بهم گفت نیا تا خونه رو حسابی تر تمیز کنم بعد بیا ببین اینجوری دسو ندارم ببینی خونه رو غصه ات میگیره نا مرتبه

از بی عاطفگی تذار منم اولین بار رفتم خونه زنداداشم فقط چیز های ظاهری رو دیدم و کلی از خانواده اش و س ...

خواهرشوهرمن اصلا نیومد عزیزم!!! وگرنه من نمیگم چرا نیومده همه چیزارو بگرده تعارف که نزدن بیان کمک برای چیدن اونکه هیچی بعدش هم که چیدیم هرچی گفتم بیاید خونه داداشتون رو ببینیدگفت نع!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا این خواهر شوهرم کلا ب من خیلی حسادت میکنه.چون زندگی من بهتر از اونه

😐😐😐😐😐😐😐😐هیچوقت هرگز به هیچ عنوان نمیتونم به زبون بیارم و بگم کسی بهم حسادت میکنه.....یا اینکه زندگی من از فلانی بهتره.....اینا غرور و اعتماد به نفس کاذبه که باعث میشه از چشم اطرافیانت بیفتی ......