2777
2789
عنوان

وای ببینید به مزون چه عکسی دادم چی دوخته واسمممممم😣😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7251 بازدید | 287 پست
مانتو اماده است.من اتکیت دیدم سر آستین.بعدشم فکر کنم خیاط هرچی ناشی باشه،دیگه یقه انگلیسی تشخیص میده ...

شما هم نظرتون قابل احترامه اتیکت چه ربطی داره اخه چی بگم....... عکس از چت هامون بزارم؟؟، والا دروغم چیه

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
چندتاپستاروخوندم دیدم درمورداتیکتش حرف زدین خب این وقتی که میذاره اتیکت بزنه به لباس بذاره مثل آدم ...

پولشو ریختم متاسفلنه حالا انقدددد توهین امیز حرف زدا برداشته یه عکس قدیمی منو که رو لباسم گل دارم فرستاده میگه بیا از این گل که بدتر نیستتتتتت وااا خب اون گل بهش میاد این چی اخههه وسط لباس کلاسیک گل تورتوری واسه چیه تازه تورش نخ کشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا کدوم فروشگاه اینو میده اخه؟؟؟ اتیکت خب میزنن الان اتیکت زدن کاری داره واسه کسی که میخاد مزون بزنه ...

توپست بعدم متوجه شدم

ببین بگو دوستم مانتورو بذارتومزونت بفروش پولشم مال خودت

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
توپست بعدم متوجه شدم ببین بگو دوستم مانتورو بذارتومزونت بفروش پولشم مال خودت

مزون نداره کهه تو خونه بابا اشتباه از من بود که اعتناد کردم به اورد دادنش فک کردم حالیشههههه وای اصلا دارم دیوانه میشم کلی هن توهین کرد تازه بازم کلی کلاس گذاشت واسم حرومه حرومم

پولشو ریختم متاسفلنه حالا انقدددد توهین امیز حرف زدا برداشته یه عکس قدیمی منو که رو لباسم گل دارم فر ...

باآدم پررو مثل خودش رفتارکن

بااینجورافراد اصلاااااااا نباید منفعل عمل کرد

بگوشوهرم دیده گفته ازخیاطش شکایت میکنم ومنم نگفتم دوستمی.....بنظرت چیکارکنم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
باآدم پررو مثل خودش رفتارکن بااینجورافراد اصلاااااااا نباید منفعل عمل کرد بگوشوهرم دیده گفته ازخیا ...

وای اره خودم دارم به شکایت فکر میکنم واقعا تا بفهمه باید زحمت بکشه یا نمیتونه بشینه سر جاس تمرین کنه فعلا نه که گرون گرون سفارش بگیره

مزون نداره کهه تو خونه بابا اشتباه از من بود که اعتناد کردم به اورد دادنش فک کردم حالیشههههه وای اصل ...

ربطی نداره خیاط اگه حرفه ای باشه میتونه در حد مزون بدوزه و مزون کار اگه مبتدی در حد شاگرد خیاط کار تحویل میده،من خیاط میشناسم تو خونه با مزون همکاری میکنه کارشم خیلی خوبه

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است
ربطی نداره خیاط اگه حرفه ای باشه میتونه در حد مزون بدوزه و مزون کار اگه مبتدی در حد شاگرد خیاط کار ت ...

اره ولی خب این از همه لحاظ افتضاجه اره بابا میدونم  اون که هست قرار نیست هرکی خونه بدوزه بد باشه که منظورم مزون نداره

شما هم نظرتون قابل احترامه اتیکت چه ربطی داره اخه چی بگم....... عکس از چت هامون بزارم؟؟، والا دروغم ...

نگفتم دروغ میگید.خدایی اشتباهات خیاط شما یه جوریه.اصلا قابل هضم نیست.

به نظرم ازش قبول نکن بگو،یه دونه مدل عکس برات بدوزه.

والا یه بچه هم میفهمه چقدر تفاوت داره.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

اونی که دوخته آستینش سخت تره حالا کارندارم تمیز درنیاورده

ولی تنهاشباهت رنگ پارچه اس

مردم چه رویی دارن باچه رویی اینو تحویل شماداده

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
جیغ و داد کن نگیر ازش پول پارچتم بگیر مردم رد دادن به خدا

چی بگم خاهر بلاکش کردم مسیج داده چرا بلاک کردی مگه مانتوتو نمیخای با خودت مشکل داری ایا؟؟؟؟ پروعههه