من این مانتوو خاستم با هزینه ۲۵۰ تومن بعد اینو تحویلم داده میگه پارچه کم بود نشد در صورتی که پارچه خودش خریده و نگفت کمه پول بدم بیشتر بگیده هی هم میگه خیلی وقت گذاشتم سود نکردم گلاشو توروخدا من اصلا حرف گل نزده بودم فردا مهمونی چی بپوشم من گور به گور شده انقد حرصی ام که نگووووو
چندتاپستاروخوندم دیدم درمورداتیکتش حرف زدین خب این وقتی که میذاره اتیکت بزنه به لباس بذاره مثل آدم ...
پولشو ریختم متاسفلنه حالا انقدددد توهین امیز حرف زدا برداشته یه عکس قدیمی منو که رو لباسم گل دارم فرستاده میگه بیا از این گل که بدتر نیستتتتتت وااا خب اون گل بهش میاد این چی اخههه وسط لباس کلاسیک گل تورتوری واسه چیه تازه تورش نخ کشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مزون نداره کهه تو خونه بابا اشتباه از من بود که اعتناد کردم به اورد دادنش فک کردم حالیشههههه وای اصل ...
ربطی نداره خیاط اگه حرفه ای باشه میتونه در حد مزون بدوزه و مزون کار اگه مبتدی در حد شاگرد خیاط کار تحویل میده،من خیاط میشناسم تو خونه با مزون همکاری میکنه کارشم خیلی خوبه
بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است