من این مانتوو خاستم با هزینه ۲۵۰ تومن بعد اینو تحویلم داده میگه پارچه کم بود نشد در صورتی که پارچه خودش خریده و نگفت کمه پول بدم بیشتر بگیده هی هم میگه خیلی وقت گذاشتم سود نکردم گلاشو توروخدا من اصلا حرف گل نزده بودم فردا مهمونی چی بپوشم من گور به گور شده انقد حرصی ام که نگووووو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید استارتر عزیزم واقعا شرمندم ولی خدا خیرت بده انقدر خندیدم که نگو یاد پاتختیم افتادم بخدا یه پارچه ۵۰۰ تومنی رو دادم بدوزه یه گندی زد که اصلا پاک بشو نیست روز پاتختی فکر کن پارچه به اون خوبی رو قشنگگگگ گند زد بهش دیگه کار یه که شده حرص نخور
همون درجا کارت ب کارت کردم من خنگ بابا دوستمه چه میدونستممم انقددد اورد میدادد کههه نگو خودشم بد نیس ...
عزیزم اگر دوست بود که حداقل احترام نگه میداشت در ازای سفارش تو ازت پول میگرفت نه اینکه به اسم رفیق پولو بگیره اینم تحویلت بده،قشنگ برو حالا که خودش انقد بیخشیدا گستاخه بهش بگو شوهرم دعوام کرده گفته این سفارش ما نبوده پولو برگردون،اینجوری هم یادش میمونه زرنگی نکنه هم اینکه واسش درس عبرت بشه وقتی این کاره نبست پز الکی نیاد