2777
2789
عنوان

وای ببینید به مزون چه عکسی دادم چی دوخته واسمممممم😣😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7251 بازدید | 287 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا به این ماه رمضون قسم حقیقتهه

اصلا موندم چی بگم ،خنده ام گرفته بخدا ،فکر کنم داره تمرین خیاطی میکنه شانس شما قرعه به شما افتاده.

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   

چی کار کردی استارتر

به نظر من حتی اگه نتونستی پولتو پس بگیری برو مانتو رو بکوب تو صورتش

بگو اگه خیلی خوبه و زحمت کشیدی مال خودت من نمیخوام

حداقل دلت خنک شده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

ببخشید استارتر عزیزم واقعا شرمندم ولی خدا خیرت بده انقدر خندیدم که نگو یاد پاتختیم افتادم بخدا یه پارچه ۵۰۰ تومنی رو دادم بدوزه یه گندی زد که اصلا پاک بشو نیست روز پاتختی فکر کن پارچه به اون خوبی رو قشنگگگگ گند زد بهش دیگه کار یه که شده حرص نخور

همون درجا کارت ب کارت کردم من خنگ بابا دوستمه چه میدونستممم انقددد اورد میدادد کههه نگو خودشم بد نیس ...

عزیزم اگر دوست بود که حداقل احترام نگه میداشت در ازای سفارش تو ازت پول میگرفت نه اینکه به اسم رفیق پولو بگیره اینم تحویلت بده،قشنگ برو حالا که خودش انقد بیخشیدا گستاخه بهش بگو شوهرم دعوام کرده گفته این سفارش ما نبوده پولو برگردون،اینجوری هم یادش میمونه زرنگی نکنه هم اینکه واسش درس عبرت بشه وقتی این کاره نبست پز الکی نیاد

الان دقت کردم لیبل و مارک و اتیکت داره کلا این اون نیست مرسی که سرکارمون گذاشتی استارتر 

چقدر باهوش بس معلومه سرکار نبودی چون همه پست هارو نخوندی توضیح دادم ده بار مهم نیست حالا باور نکنید من نظر خاستم که چی کا ر کنم چی میرسه بهم اخه 

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃