2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شوهرم شنیدم تو اهواز یه نفر اتوبوس داشته پیاده میشه بنزین بزنه سوار شدنی از آینه میبینه یه نفر ...

من سکته کردم بابا   

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
تازه برام خیلی جالب بود اتفاقی که خودمون توش بودیم یه جور دیگه بقیه برامون تعریف میکردن مثلا صداهای ...

😂😂😂😂😂

آخیییی کاش بعدا یجوری بهشون میگفتین که کارشما بوده

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

من خونه اکثرا تنهام ... من چند وقت پیش یه فیلم ترسناک دیدم از رویه واقعیت بود داستان یه عروسک بود خداییش تا صبح چهره اونو تو هرچی نگاه میکردم میدیم اسمش الان یادم نیست ولی تو اینترنت هست عروسکه میگن نباید ازش عکس گرفت

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
اه  بدم میاد از ریخت اون  عروسک

تو هم دیدی فیلمه رو 

اره     نمیدونم چرا طرفای  اهواز و جنوب این موجودات زیاد  هست   ما هم &nbs ...

توی کتاب "اهل هوا" غلامحسین ساعدی درباره این جور چیزا نوشته کلا تو جنوب از این چیزا هست

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

منم خونم جن داره وقتی شوهرم میرهـ سرکار میگیرم میخوابم میان خفم میکنن یا صدا در میارن دیگه یجورایی بهشون عادت کردم ولی با تموم وجود ازشون میترسم و مطمئنم اگه یه روز ببینمشون از ترس سکته میکنم میمیرم😔

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷