2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست

من از شوهرم شنیدم تو اهواز یه نفر اتوبوس داشته پیاده میشه بنزین بزنه سوار شدنی از آینه میبینه یه نفر توماشینه چادر مشکی سرشه و قیافش شبیه آدمیزاد نیست ولی دوپاس چهرش شبیه خوکه 

بعد رانندگی میکنه تا برسه جایی بعد پیاده میشه فرار میکنه سمت اهالی بعد تعریف میکنه میرن ببینن چیه یهو از در پیاده میشه پاهاش سم داشته تو تاریکی میره 

💜🖤💜🖤💜🖤💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخداااا😲😲😲😲میشه بگی کدوم منطقه؟ خوبه عموت رو کاری نکرد باش

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
بابا نمیخام اسمشو بیارم    خودتون میدونید منظورم چه موجودیه

واحوب اسمشوبیارماروهم ازسردرگمی بیرون کن.جن بوده؟

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
من از شوهرم شنیدم تو اهواز یه نفر اتوبوس داشته پیاده میشه بنزین بزنه سوار شدنی از آینه میبینه یه نفر ...

😣😣😣😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
من از شوهرم شنیدم تو اهواز یه نفر اتوبوس داشته پیاده میشه بنزین بزنه سوار شدنی از آینه میبینه یه نفر ...

اره     نمیدونم چرا طرفای  اهواز و جنوب این موجودات زیاد  هست  

ما هم  جنوبیم

موهای تنم سیخ شد😲😲😲اشک تو چشمم جمع شد😢😢من باشم سکته رو میزنم😶

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
امروز خونمون بود    داشت  براموت تعریف   میکرد  ازین مردای کاری &nb ...

فقط قسمت آخر جملت 😂😂😂😂😂😂😂

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️