2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که میترسند به هیچ وجه نیان .

| مشاهده متن کامل بحث + 11901 بازدید | 410 پست
فیض بردیم... خداروشکر نمیترسم...ترس فقط گاااااهی میاد سراغم و بیشتر وقتا نمیترسم. بابام توی شاندیز ...

مگه خروس لاری  چه     قابلیتی داره  که    در امان  باشه با خروس لاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرِ آخر بابام اون خونه رو میذاره برای فروش... ویکی ک میخواسته بخره قصدش کوبیدن اونجا بوده, یه شب داداشم میگه خواب دیدم از یه جای خونه که حمام بوده ولی سقفش خراب شده بوده صدای یک دختر میاد که ازم کمک میخواد و ابراز ناراحتی میکرده که خونش خراب شده...

خداروشکر من فقط روزها اونجا رفتم و شب اونجارو تجربه نکردم. میترسیدیم من و مامانم😁

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مگه خروس لاری  چه     قابلیتی داره  که    در امان  باشه با خروس ل ...

کلا اجنه از پرنده خصوصا خروس میترسن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

از بوی سرکه متنفرن, از پرنده و خروس خصوصا میترسن, از سگ میترسن و بیشتر توی روستاهان ک زیاد نه آهنی بکاررفته تو خونه ها و نه امواج اذیت کننده هست

حالا یکی از اقواممون که تازه زایمان کرده تو قنداق فرنگی بچش یه چیز عجیب گذاشته بود شبیه یه تیکه خشک شده از یه میوه  یا شبیه شلغم بود نمیدونم... گفتم این چیه,میگه اجنه از بوی این بیزارن واسه همین تو قنداق بچه ها میذاریم نیان سمتش...واااقعا ما داریم به کجااااا میریم😁

دارم فکر میکنم خارجکیا هم از این چیزا دارن یا نه...

ما  هم یه مدت خروس  گرفتیم  بعد سرش بریدن

اوووووو ماااااامااااان.... اجنه ها سرشو بریدن? اصلا خوششون نمیاد از پرنده ها

خودمون بریدیم  بابا 😂😂😂

فک کردم اونا بریدن گفتم چقد شجاع شدن😁