2777
2789
عنوان

رمز بین خودتون و شوهرتون دارید که تو جمع بهمدیگه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیرستان که بودیم موقع پریود با دوستامون میگفتیم دختر خاله هام اومدن خونمون . بیچاره دختر خاله هام ا ...

وووووای ما میگفتیم خاله اومده 😂😂😂😂

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یبارم یه مراسمجورایی خواستگاری بود خواستگارا خیلی خیلی باکلاس بودن . مامان بزرگ من میوفتاد رورو حرفو دیگه از همه چی میگفت خوب و بد. ما گفتیم رمز میذاریم هروقت گفتیم کلید فلان در کجاست شما دیگه بدون باید تموم کنی مبحثوو. آقا نگم براتون که یه مبحثیو باز کرد هر چی ما گفتیم کلید و دسته کلید نگرفت موضوعو هیچی دیگه اونموقع آبروریزی شد ولی الان همش بیادشتو میخندیم

بخدا همشمن بدجوره من فکر میکردمکردم من بد میبینم شوهرم گفت اا این. چرا شلوارش اینجوریه یهو من ترکیدم ...

خب کیه من واقعا کنجکاو شدم

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.