2777
2789
عنوان

رمز بین خودتون و شوهرتون دارید که تو جمع بهمدیگه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه یعنی اینقد سریه

وقتی مهمونی هستیم بهش پیام میدم بریم دیگه ? با صدای بلند جلوی همه حضار میگه آره آره الان میریم 😐

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خودم برام پیش اومده شوهرم میخواسته چیزی تو جمع بهم بگه پیام داده من متوجه نشدم بنده. خدا آخر مجبور ش ...

عشقم اینجوری بود متوجه نمیشدم  تو مخل کار آخرش گوشی و نشون میداد وای چقد دلم تنگ شد یهو😢

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

نگووو الان ازگوگل میپرسم اون کدوم بازیگریه که شلوارش ناجوره؟😊😊😜😜😝😝😝

بخدا همشمن بدجوره من فکر میکردمکردم من بد میبینم شوهرم گفت اا این. چرا شلوارش اینجوریه یهو من ترکیدم از خنده. این شد که شدش رمزمون. اینقدم جواب داده هیشکی هم نمیفهمه