2777
2789
عنوان

معرفی کتاب

319 بازدید | 48 پست

عزیزای دل اگر رمان قشنگی سراغ دارین که خیلی جذاب باشه بهم معرفی کنید 🙏🏻😘

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
بادبادک باز

اتفاقا چند روز پیش تو اینستا دیدم در موردش نوشته بودن 👌🏻 ممنون

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تاریکی من ببین معرفی کتابا رو. با توضیح هست. فعلا زیاد نیست ولی

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
تو تاریکی من ببین معرفی کتابا رو. با توضیح هست. فعلا زیاد نیست ولی

این که میگی سایته عزیزم ؟؟ تاریکی من ؟؟؟

اتاق نوشته اما دون هو . ملت عشق الیف شافاک . دختری که رهایش کردی ،من پیش از تو ،من پس از تو ، میوه خارجی. فهرست چیزهایی که دلم میخواهد ،اسکندر یا مادر ،پادشاه گدا و راز شادمانی( این عالی بود)مرد صد ساله ای که از پنجره فرار کرد و ناپدید شد ،مردی به نام اوه، دختری که گذشته ای نداشت ( اینم قشنگ بود) گریز دلپذیر ... هر کدومو دوست داشتی یه کمیش رو برات بگم ببین پسندت هست یا نه:)

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره